ata1983 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 παιδιά κατά λάθος έσβησα κάτι τραγούδια που είχα πχ Vim Mertens-struggle for..(δε θυμάμαι) και midnight walker-davy spillane. Το θέμα είναι ότι δε τα βρίσκω πουθενά. Αν ξέρει κανείς που μπορώ να τα βρω και αν ακούει κάποιος αυτό το είδος ας μου προτείνει και μερικά ακόμα
billpeppas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 DC++ σε πολυπληθή hubs. Για τον client του DC++ --> http://www.dcplusplus.com
Cristina Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 'Wim Mertens - Struggle For Pleasure' Για παρόμοια κομμάτια δες α υ τ ό το post. Ένα κομμάτι που μου έρχεται τώρα στο μυαλό που να είναι σαν το 'Midnight Walker' είναι το 'The Waves Of Gola' από Atlan. Τώρα να σου προτείνω και το soundtrack του 'Braveheart'; Θα το ξέρεις ήδη... Ένα ακόμα που μου αρέσει πάαααααρα πολύ είναι και το 'I Was Sorrowful When You Finally Came (Traditional)', αν και ίσως λιγάκι να ξεφεύγει από το ύφος, αξίζει τον κόπο να το βρεις (είναι δυσεύρετο...).
ata1983 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Ευχαριστώ πολυ, αλήθεια υπάρχει κανένα τραγούδι που δεν ξέρεις??? Για το dc++ ενώ βλέπω κανονικάτα hubs και συνδέομαι σε αυτά στην αναζήτηση δε έχω ποτέ αποτελέσματα. Μήπως πρέπει να έχω αναγκαστικά την τελευταία έκδοση? Υ.Γ. Από soundtracks πιο πολύ μου άρεσε από τον τελευταίο των Μοικανών και του Godfather αρκετά
sotris99 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Ευχαριστώ πολυ, αλήθεια υπάρχει κανένα τραγούδι που δεν ξέρεις??? Όχι.
billpeppas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 djmike , αν μπεί σε passive mode , έχει λιγότερα search results, λιγότερο connectivity , και άλλους περιορισμούς. Μπορεί απλά να ανοίξει το port 1412 στο NAT του Router του , και να βάλει την IP του στα options , και να μπεί κανονικά ως active.
ata1983 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Δυστυχώς ότι και να κάνω δεν γίνεται τπτ. Το κακό είναι ότι δοκίμασα emule και δε συνδέεται επίσης. firewall κτλ τα έκλεισα όλα, sp2 δεν έχω βάλει. Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.