The Crow Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Επειδή θα πάω για μερικές μέρες Αθήνα θα ήθελα να βρω ένα καλό internet cafe στη Νέα Σμύρνη όπου και έχω σπίτι.Έχετε κάποιο να προτείνετε;;;Δεν ξέρω τίποτα από internet cafe στη Νέα Σμύρνη γι' αυτό θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει.
Youli Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 JΞέρω σίγουρα 2, αλλά δενξέρω τα ονόματά τους. Σίγουρα όμως αν ρωτήσεις όταν θα είσαι στην πλατεία, θα σου πούν ακριβώς που είναι. Το ένα είναι στην οδό 25ης Μαρτίου (είναι ο δρόμος απέναντι απο τα Goody's" και είναι κοντά στην καφετέρια "Άδωνις" στον πρώτο όροφο, νομίζω. Το άλλο, είναι στην Ελευθερίου Βενιζέλου, σχεδόν απέναντι απο το θερινό σινεμά "Φιλίπ" σε ένα ψηλό κτίριο, και γράφει με τεράστια γράμματα "Internet", αποκλείεται να μην το δεις (Σ'αυτό, μπαίνεις απο το πλαινό στενό) Ά! ναι, υπάρχει και ένα τρίτο, στην Κων/νου Παλαιολόγου, κοντά στην εστία της Ν.Σμύρνης, εκεί που είναι η καφετέρια "Ιωνία" στο ισόγειο και ήταν παλιά η μεγάλη Υβόννη. Συγνώμη αλλά δεν θυμάμαι ονόματα και ακριβείς διευθύνσεις. Σου έχω δώσει όμως αρκετές πληροφορίες για να μην ψάχνεσαι πάνω κάτω και να πας ακριβώς εκεί που θες. Ελπίζω να σε βοήθησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.