Προς το περιεχόμενο

Κάντε προτάσεις για κινητό...

Voodooman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήρθε η ώρα να αντικαταστήσω το ηρωικό ΜΕ 45 μου.

Αυτό που θέλω από το νέο κινητό είναι:

α) καλή οθόνη

β) μπόλικο χώρο για πείραγμα (εφαρμογές, mp3, καλή σύνδεση με PC)

γ) πολλή μνήμη ή υποδοχή για κάρτες

δ) καλή ποιότητα κατασκευής

ε) τιμή όχι πάνω από 300 ευρώ (σκέτη συσκευή)

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η ποιότητα φωτογραφιών και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Τέλος, θα ήθελα να είναι τύπου clamshell, αλλά και ανοιχτό να είναι, δεν θα μαλώσουμε.

Περιμένω τις προτάσεις σας!

Δημοσ.

kali othoni, anoixti platform symbian, kali poiotita, ta mp3 paizoun ligo moufa omws. nokia 6600.

an psakseis tha vreis kai siemens sx1 me afta ta lefta.

gia rikse kai mia matia sto

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=13&Nav_Section_Id=13&Catalog_Id=10&Product_Id=214761&Merchant_Id=1&sts_cid=3

oso to koitaw me ekplisei. toso ta xaraktiristika tou oso kai i timi tou

Δημοσ.

Παιδιά, και εγώ τελικά ανάμεσα σε αυτά κινούμαι, έχοντας αποκλείσει το Nokia, δεν τα χωνεύω γενικότερα. Το SX1 νομίζω ότι απέτυχε σαν κινητό, αν και όταν είχε βγει με είχε εντυπωσιάσει.. Οπότε, σε αυτά τα χρήματα, μόνο το Κ700 και το Ε398 απομένουν.

Πείτε ρε παιδιά μερικά κινητά που να έχουν symbian και ας είναι ακριβότερα, αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω για ένα τέτοιο; Όπως είπα, πιο πολύ το θέλω για gadget, να έχω να ασχολούμαι με αναβαθμίσεις, εφαρμογές και τέτοια. Το V600 αξίζει;

Δημοσ.

Τα πράγματα χειροτερεύουν, αρχίζουν και γίνονται πολλά τα κινητά που με ενδιαφέρουν. Τί ήθελα και άρχισα να το ψάχνω, καλά ήμουν με το μπρίκι μου...

Λοιπόν, τώρα είδα και τα Sharp GX30i και GX25. Το πρώτο παίρνει κάρτες SD (αυτό με βολεύει, θα χρησιμοποιώ αυτές που έχω για την φωτογραφική μου), αλλά το δεύτερο νομίζω πως όχι.

Mad surfer, το Ρ900 είναι υπεβολικό σε όλα του, δεν μου κάνει. Αυτό που είδα αυτές τις μέρες είναι ότι δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ κινητό που να τα έχει όλα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...