Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τον συγχρονισμό... Τι μπορεί να φταίει?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγόρασα το ADSL-in-a-Box στις 3/11 και την ίδια μέρα έστειλα με fax τα απαραίτητα έγγραφα... Εγκατέστησα το crypto την ίδια ημέρα (σιγά μην περίμενα) και καθόμουν και το έβλεπα να προσπαθεί να κάνει connect... Τέλος πάντων, μετά από μία εβδομάδα (11/11) με παίρνουν από την Forthnet και μου λένε πως όλα είναι Ο.Κ. και σε μισή ώρα θα μπορώ να μπω... Ε, και τωρα με pstn μπαίνω!!! Το modem ακόμα connect προσπαθεί να κάνει... Πήρα τη forthnet και είπα τι παίζει και εκείνοι με την σειρά τους δήλωσαν βλάβη στον ΟΤΕ. Μου είπαν αν θέλω να στείλουν συνεργείο της forthnet να τσεκάρει μήπως φταίει το modem. Τι άλλο μπορώ να κάνω εγώ? Να πάρω κι εγώ τον ΟΤΕ να βρω ακρη? Αν έρθουν από τη forthnet και τελικά είναι πρόβλημα του OTE θα πρέπει να τους τα σκάσω? Υπάρχει μήπως γενικό prob στη νίκαια?

 

 

Στο τέλος μέχρι να αποκτήσω dsl θα έχω ξενερώσει πλήρως... HELP!!!!!!!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στη Νίκαια δεν υπάρχει γενικό πρόβλημα (στο κέντρο που ανήκω εγώ τουλάχιστον, 425xxxx). Αν δεν συγχρονίζεται το modem και είσαι σίγουρος ότι έχεις κάνει σωστά την εγκατάσταση, ίσως να υπάρχει πρόβλημα από τον ΟΤΕ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για δοκίμασε τα:

Να κάνεις reset το Modem.

Και έπειτα να συνδέσεις απευθείας το modem στην γραμμή [ χωρίς splitter ]

 

Και μην περιμένεις να ανάψει με την μια το CD.

Μπορεί να κάνει και 2 λεπτά.

 

Αν δεν ανάψει , πάρε τον πΟΤΕ στο 134 και δήλωσε βλάβη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πως γίνεται reset το modem? Το crypto δεν εχει καποιο διακόπτη... Πάντως εχω δοκιμάσει να το συνδέσω σε κάθε τηλεφωνική πρίζα του σπιτιού χωρίς άλλες συσκευές συνδεδεμένες, να το συνδέσω σε άλλο υπολογιστή, να κάνω επανεγκατάσταση των drivers, να πειράξω τις ρυθμίσεις... Μόνο με ultrex δεν έχω λουστει ακόμα!!! Θα πάρω αύριο τον πΟΤΕ και βλέπουμε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ούτε το δικό μου έχει reset (Zyxel 630 USB). Πριν από κανένα χρόνο, μετά από μιά διακοπή ρεύματος κόλλησε και δεν μπορούσε να συγχρονιστεί με το κέντρο. Αφού δοκίμασα να ξανακάνω εγκατάσταση τους drivers και δεν λύθηκε το πρόβλημα, το έβαλα σε άλλο PC όπου μου παρουσίαζε τα ίδια. Πήρα τις βλάβες του ΟΤΕ και την επόμενη μέρα με κάλεσε τεχνικός γιά να μου πει ότι δεν έβλεπε κάποιο πρόβλημα στην γραμμή. Όταν του είπα τι μου παρουσίαζε, έκανε reset από το κέντρο του ΟΤΕ και το modem συγχρονίστηκε αμέσως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πηρα σήμερα μόνος μου στο 121 (βλάβες πΟΤΕ)... Ο τυπάκος μου είπε πως χθές δήλωσε η forthnet την βλάβη και πως θα το κοιτάξουν εντός 10 ημερών και θα με πάρουν τηλ. :-/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...