Προς το περιεχόμενο

προγραμμα που σβηνει αρχεια που χρησιμοποιουνται?

justmike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχει ενα προγραμμα που μπορει να σβησει αρχεια που χρησιμοποιουνται εκεινη την ωρα απο τα windows, οπως αρχεια συστηματος και αλλα. Δεν θυμαμαι το ονομα του ομως. οποιος το ξερει ας πει.

Δημοσ.

Doulepse tpt telika?Ego dokimasa to forcedel kai den ginetai douleia!Dokimasa drag and drop ta arxeia sto ForceDel.exe kai tpt.Meta evala to arxeio(ForceDel) sto c,kai ektelesa san command apo to msdosprompt alla mou leei error it's not a valid win32 application!Kammia lisi den pezei?Thelo na sviso kati arxeia pou kai kala xrisimopoiountai apo to sistima.

Δημοσ.

Με το File-Shredder του Tweak-xp δεν έχω αποτύχει ούτε μια φορά. Το έχω αναφέρει και πιο πάνω. Γιατί κανείς δεν το δοκιμάζει;

Δημοσ.

Ego pali xrisimopoio to nero express kai den exo kanena provlima. Afou vro ta arxeia pou einai gia kapsimo, ta epilego kai patao delete apo to pliktrologio. H allios kane auta:

Κανε restart σε safe mode kai ξαναδοκιμασε na σβήσεις το αρχείο.

Αν δεν πιασει τοτε παντα σε safe mode πηγαινε START=>RUN και γραψε cmd

Θα σε βγαλει σε περιβαλλον DOS βρες το file και κανε del

π.χ Εστω οτι το file ειναι c:\my shared folder\train.avi

cd my_shared_folder

del train. avi

μετα κανε ενα dir για να σιγουρευτεις και εισαι ετοιμος !

Δημοσ.

Έχει δεκάδες χρήσιμα utilities και tweaks, τουλάχιστον έτσι θεωρώ εγώ. Είναι trial 30 χρήσεων αλλά σχεδόν ποτέ δεν τις εξαντλείς λόφω του ότι βγαίνει πολύ συχνά καινούρια έκδοση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...