leonidas112 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Λόγω του ότι έχει πρόβλημα το Adobe 4.0 όταν τρέχει σε XP, έχω αναγκαστεί να βάλω το 6.0. Όμως κάποιες λειτουργίες/κουμπιά δεν μπορώ να τα βρω στο νέο. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος από ποια κουμπιά έχουν αντικατασταθεί το Α και το Β στη φωτο, και που βρίσκονται; Ευχαριστώ
Cristina Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Αν και την 4 δεν την έχω δουλέψει ποτέ, και την 6 ούτε που την θυμάμαι πια... Νομίζω πως το 'Paint Bucket tool' (κουβάς) πρέπει να είναι εκεί που είναι το 'Gradient tool'. Κάνε κλικ εκεί και άσε το πατημένο. Θα σου το εμφανίσει ώστε να μπορείς να το διαλέξεις. Κατά τον ίδιο τρόπο πήγαινε και στο 'Blur tool' (σταγόνα) και θα σου εμφανίσει το 'Smudge tool' (δάχτυλο). Btw, Adobe είναι η εταιρία. Το πρόγραμμα είναι το Photoshop.
leonidas112 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Σωστός σε όλα!!!!!!! Είμαι λίγο ερασιτέχνης, όπως φάνηκε. Αν μη τι άλλο ξέρω ότι η Adobe είναι η εταιρεία, εκ παραδρομής το λάθος... Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε, με γλίτωσες από μεγάλη μανούρα !!!!! THAAAAANKKKKSSSSS
Cristina Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Παρακαλώ. Όμως... Δεν είμαι φίλος αλλά φίλη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.