Προς το περιεχόμενο

Forthnet Adsl In-A-Box

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλώς thx πάντως, έχω αορίστου 384 απο ALTECNET με 40€ το μήνα και είμαι ευχαριστημένος

(30-40 για ftp και μέχρι 35 σε torrent και emule με ταπεινο μέσο όπο 15)Οταν τους πήρα για κατάργηση μου το κάνανε 35,5€ για 512 ταχύτητα οπότε μάλλον πάω προς τα εκεί

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και παλι νομιζω πως ειναι ακριβει...π.χ η Forthnet exei paketo 2+2 me 118euro(κομπλε) για 512 γιατι για 384 εχει με τα ιδια χρηματα 3+3

Δημοσ.

Το ξέρω αλλά δεν θέλω να αλλάζω κάθε 3μηνο ή 6μηνο πακέτα και providers αν και είναι το πιο συμφέρον όπως τα βλέπω.Πουλάς και τα modem στη λαϊκή οταν μαζέψεις πολλά lol

Δημοσ.

Na xereis oti me paketo i grammi anikei ston provider:

a. Oti malakia ginei o provider tha se stelnei sto OTE kai o OTE ston provider

b. An thes na allaxeis/valeis grammi tha xanaplirwseis pagio energopoiisis+exoplismo

Δημοσ.

ενω αν δεν την εχει ο provider δεν θα εχεις κανενα προβλημα ε?α..καλο!!!Βγαζεις ακρη με τον ΟΤΕ?ΠΟΤΕ,ΠΟΤΕ,ΠΟΤΕ...

Δημοσ.

τελικα η προσφορα 3+3 και 2+2 της Forthnet ειναι για εξαρχεις ενεργοποιησεις και οχι για ανανεωσεις...

Δημοσ.

σωστα,γιαυτο φωναζω...δεν μπορει σαν καινουργιοσ πελατης να εχω 3+3 και σαν παλιος που ειμαι 3+1...απιστευτο!!!

Δημοσ.
τελικα η προσφορα 3+3 και 2+2 της Forthnet ειναι για εξαρχεις ενεργοποιησεις και οχι για ανανεωσεις...

Εγω που πήρα τηλ. την fortnet μου είπαν για την προσφορά 3+3 ότι όταν λήξη θα την ανανεώνουν για άλλους 6 μήνες με το ίδιο ποσό της προσφοράς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...