WaVe Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 thanx' date=' Wave! prepei prwta na kanw aitisi stin forthnet kai meta na parw to paketo? -tha tous call an einai tin Deytera na mathw ta diadikastika-[/quote'] E nie einai to pio logiko. Kane mia aitisi k sidoma tha sou tin energopihsoun pistevw k perneis k to paketo. Kali arxi, aksizei
marios1957 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Και εγώ,ο κουτοπόνηρος,σκέφτομαι:"Αν είναι (μετά το πέρας της τετράμηνης σύμβασης) να πληρώνω περισσότερα,τι με εμποδίζει να ξαναπάρω "in-a-box";Εκτός κι αν την καταργήσουν...
mythical Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 apla skepsou ton xrono pou tha perimneneis na ginei pali i grammi adsl... i diadikasia ginete apo tin arxi, katargisi tis grammis kai pali aitisi ston ote simferei?
WaVe Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Και εγώ,ο κουτοπόνηρος,σκέφτομαι:"Αν είναι (μετά το πέρας της τετράμηνης σύμβασης) να πληρώνω περισσότερα,τι με εμποδίζει να ξαναπάρω "in-a-box";Εκτός κι αν την καταργήσουν... Odws me ton 1mina dwro pou exoun valei kerdizeis peripou 30euro. Alla simferei olo auto na perimeneis 1vdomada i sws parapanw na sou ksanakanoun energopihsi tis gramis?
winarg Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Να ρωτήσω κάτι?Έστω οτι αγοράζω ADSL-In-A-Box. Περνάνε οι 3+1 μήνες και δεν κάνω τίποτα, δεν κάνω ανανέωση.Θα πληρώνω τίποτα?Αν μετάθέλω να ξανασυνδεθώ με Forthnet τι θα πρέπει να πληρώσω?Ξανά ενεργοποίηση?
Dvs Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Ti ennoeis den kaneis tipota? An sindetheis xana me forthnet oxi.
winarg Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Εννοώ οτι δεν χρησιμοποιώ το ADSL...Το αφήνω ανενεργο για π.χ 2 μήνες...Το γίνεται τότε?Απλά σκέφτομαι να βάλω για 3+1 μήνες και μετά να μην κάνω ανανέωση μέχρι τον Σεπτέμβρη...
WaVe Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Εννοώ οτι δεν χρησιμοποιώ το ADSL...Το αφήνω ανενεργο για π.χ 2 μήνες...Το γίνεται τότε?Απλά σκέφτομαι να βάλω για 3+1 μήνες και μετά να μην κάνω ανανέωση μέχρι τον Σεπτέμβρη... Leptomeria pou diskola mporei na apadiseis. Ena tilefwnw stin eksipiretisi pelaton tis FORTHnet tha sou lisei tin aporia.
scyther666 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Αν κατάλαβα καλά winarg ρωτάς τι γίνεται με τη γραμμή σου όταν θα λήξει το in-a-box και δε κάνεις εσύ κάποια άλλη κίνηση... Από ότι έχω ακούσει η forthnet σου κρατάει ενεργή τη γραμμή (όχι τη σύνδεση) για εναν ακόμη μήνα σε περιπτωση που θες να κανεις ανανέωση και μετά σταματάει να υπάρχει και η DSL γραμμή σου. Αλλά επειδή σίγουρος δεν είμαι καλό θα ήταν όποιος ξέρει 100% να μας πληροφορίσει...
ripper386 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Λοιπόν φίλοι μου για να μην τραβιέστε σήμερα έληξε η σύνδεση απο το ADSL IN A Box πακέτο που είχα και μετά απο τηλ με Forthnet μου είπαν οτι σε 3-4 μέρες κόβουν αυτόματα και τη γραμμή με ΟΤΕ απλά να τους ενημερώσω αν ήδη έκανα αίτηση σε άλλο παροχέα για νεα ενεργοποίηση για να το κάνουν πιο γρήγορα το κόψιμο.Απο οικονομικα μην ανησυχείτε δεν υπάρχει κανένα θέμα επιπλέον επιβάρυνσης με το τέλος των 4 ή 6 μήνων αναλόγως ποιο πακέτο είχατε πάρει. Σε ένδειξη καλής θέλησης μου έδωσαν άλλες 3 μέρες να σερφάρω με τον ίδιο λογαριασμό για να αποφασίσω αν θα ανανεώσω με αυτούς η θα πάω κάπου αλλού.ΑΝ ανανεώσω σε αυτούς, μεσα σε αυτές τις 2-3 μερες με κάποιο 1 bill μπορώ να κρατήσω τον ίδιο λογαριασμό και να μη μείνω χωρίς ADSL καθόλου αλλά όπως διαπίστωσα δε συμφέρει. Αποφάσισα αν και θα με πονέσει να την αφήσω να κοπεί και να πάρω το νέο ADSL in a box με 512 2+2 μήνες 99+ΦΠΑ που είναι μέχρι 31/3. Άσχετο με το θέμα ή αίσθηση που ένιωσα σήμερα το πρωί ύστερα απο 4 μήνες DSL να μεινω χωρίς σύνδεσή ήταν φοβερή ούτε που σκέφτηκα να ξεθάψω το παλίο μου modem,δεν ξέρω τι θα κάνω μέχρι τη νέα ενεργοποίηση...
xitos7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Γιατι να κοψεις και να ξανα συνδεθεις αφου η ιδια προσφορα ισχυει και για ανανεωση η μηπως κανω λαθος?
Spiros-Os Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Έχει δοκιμάσει κανείς την HOL? το MY BROADBAND PACK http://home.hol.gr/online/holofyou/index.aspx?mid=3769;98[/color] έχει προσφορά 35€ για 3 μήνες (χωρίς εξοπλισμό) μαι μετα 22,6€ το μήνα
xitos7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Πιο ακριβα βγαινει απο την προηγουμενη προσφορα που ειχε,ασε που με την HOL μονο στον υπνο σου θα σερφαρεις γιατι στην πραγματικοτητα...Μπααααα!!!Σε δεσμευη και για 12 μηνες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.