Προς το περιεχόμενο

Forthnet Adsl In-A-Box

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
thanx' date=' Wave!

prepei prwta na kanw aitisi stin forthnet kai meta na parw to paketo?

-tha tous call an einai tin Deytera na mathw ta diadikastika-[/quote']

E nie einai to pio logiko.

Kane mia aitisi k sidoma tha sou tin energopihsoun pistevw k perneis k to paketo.

Kali arxi, aksizei :D

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και εγώ,ο κουτοπόνηρος,σκέφτομαι:"Αν είναι (μετά το πέρας της τετράμηνης σύμβασης) να πληρώνω περισσότερα,τι με εμποδίζει να ξαναπάρω "in-a-box";Εκτός κι αν την καταργήσουν...

Δημοσ.
Και εγώ,ο κουτοπόνηρος,σκέφτομαι:"Αν είναι (μετά το πέρας της τετράμηνης σύμβασης) να πληρώνω περισσότερα,τι με εμποδίζει να ξαναπάρω "in-a-box";Εκτός κι αν την καταργήσουν...

Odws me ton 1mina dwro pou exoun valei kerdizeis peripou 30euro.

Alla simferei olo auto na perimeneis 1vdomada i sws parapanw na sou ksanakanoun energopihsi tis gramis?

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι?Έστω οτι αγοράζω ADSL-In-A-Box. Περνάνε οι 3+1 μήνες και δεν κάνω τίποτα, δεν κάνω ανανέωση.Θα πληρώνω τίποτα?Αν μετάθέλω να ξανασυνδεθώ με Forthnet τι θα πρέπει να πληρώσω?Ξανά ενεργοποίηση?

Δημοσ.

Εννοώ οτι δεν χρησιμοποιώ το ADSL...Το αφήνω ανενεργο για π.χ 2 μήνες...Το γίνεται τότε?Απλά σκέφτομαι να βάλω για 3+1 μήνες και μετά να μην κάνω ανανέωση μέχρι τον Σεπτέμβρη...

Δημοσ.
Εννοώ οτι δεν χρησιμοποιώ το ADSL...Το αφήνω ανενεργο για π.χ 2 μήνες...Το γίνεται τότε?Απλά σκέφτομαι να βάλω για 3+1 μήνες και μετά να μην κάνω ανανέωση μέχρι τον Σεπτέμβρη...

Leptomeria pou diskola mporei na apadiseis.

Ena tilefwnw stin eksipiretisi pelaton tis FORTHnet tha sou lisei tin aporia.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά winarg ρωτάς τι γίνεται με τη γραμμή σου όταν θα λήξει το in-a-box και δε κάνεις εσύ κάποια άλλη κίνηση...

Από ότι έχω ακούσει η forthnet σου κρατάει ενεργή τη γραμμή (όχι τη σύνδεση) για εναν ακόμη μήνα σε περιπτωση που θες να κανεις ανανέωση και μετά σταματάει να υπάρχει και η DSL γραμμή σου.

Αλλά επειδή σίγουρος δεν είμαι καλό θα ήταν όποιος ξέρει 100% να μας πληροφορίσει...

Δημοσ.

Λοιπόν φίλοι μου για να μην τραβιέστε σήμερα έληξε η σύνδεση απο το ADSL IN A Box πακέτο που είχα και μετά απο τηλ με Forthnet μου είπαν οτι σε 3-4 μέρες κόβουν αυτόματα και τη γραμμή με ΟΤΕ απλά να τους ενημερώσω αν ήδη έκανα αίτηση σε άλλο παροχέα για νεα ενεργοποίηση για να το κάνουν πιο γρήγορα το κόψιμο.Απο οικονομικα μην ανησυχείτε δεν υπάρχει κανένα θέμα επιπλέον επιβάρυνσης με το τέλος των 4 ή 6 μήνων αναλόγως ποιο πακέτο είχατε πάρει.

Σε ένδειξη καλής θέλησης μου έδωσαν άλλες 3 μέρες να σερφάρω με τον ίδιο λογαριασμό για να αποφασίσω αν θα ανανεώσω με αυτούς η θα πάω κάπου αλλού.ΑΝ ανανεώσω σε αυτούς, μεσα σε αυτές τις 2-3 μερες με κάποιο 1 bill μπορώ να κρατήσω τον ίδιο λογαριασμό και να μη μείνω χωρίς ADSL καθόλου αλλά όπως διαπίστωσα δε συμφέρει.

Αποφάσισα αν και θα με πονέσει να την αφήσω να κοπεί και να πάρω το νέο ADSL in a box με 512 2+2 μήνες 99+ΦΠΑ που είναι μέχρι 31/3.

Άσχετο με το θέμα ή αίσθηση που ένιωσα σήμερα το πρωί ύστερα απο 4 μήνες DSL να μεινω χωρίς σύνδεσή ήταν φοβερή ούτε που σκέφτηκα να ξεθάψω το παλίο μου modem,δεν ξέρω τι θα κάνω μέχρι τη νέα ενεργοποίηση...

Δημοσ.

Γιατι να κοψεις και να ξανα συνδεθεις αφου η ιδια προσφορα ισχυει και για ανανεωση η μηπως κανω λαθος?

Δημοσ.

Πιο ακριβα βγαινει απο την προηγουμενη προσφορα που ειχε,ασε που με την HOL μονο στον υπνο σου θα σερφαρεις γιατι στην πραγματικοτητα...Μπααααα!!!Σε δεσμευη και για 12 μηνες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...