ednet Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 εχω παρει την PCI ATA 133 IDE SUNIX για να συδεσω εναDVD R αφου στην μητρικη εχω ενα CD R και ενα DVD ROM που δεν θελω να πεταξω το προβλημα μου ειναι οτι τα XP την αναγνωριζουν την καρτα αλλα δεν μπορω να κανω εγκατασταση των DRIVER . ξερεικαπιος να μου πει πως γινετε γιατι αυτοι οι ασχετοι στο πλαισιο δεν ξερουν που παν τα δυο και με εχουν σκασει .δεν μπορω να καταλαβω τους διαλεγουν ευχαριστω
StavrosD Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Ενώ είσαι στο ίντερνετ, δοκίμασε να εγκαταστήσεις τους drivers και άσε τα windows να τους βρούν. Θα τους κατεβάσουν μόνα τους από το windows update (τουλάχιστον σε εμένα έτσι έγινε) Εναλλακτικά, είσαι στο ίντερνετ, μπες στο windows update και πήγαινε στος drivers (όχι στα critical και τα άλλα updates, αλλά στην τρίτη επιλογή. Θα το έχει εκεί)
madsc Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 ...αλλα δεν μπορω να κανω εγκατασταση των DRIVER Ποιό είναι το error, τί μύνημα σου βγάζει; /sc
ednet Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δεν μου βγαζει κανενα error απλος δεν ξεκιναει καν η εγκατασταση ουτε απο την προσθηκη νεο υλικου των ΧP
georgeadams Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο "Ο υπολογιστής μου" (my computer) και πάτα το "ιδιότητες" (properties). Στο παράθυρο που θα ανοίξει πήγαινε εκεί που λέει "Υλικό" (hardware) και πάτα το κουμπί "διαχείρηση συσκευών" (device manager). Στο παράθυρο που θα ανοίξει έχει μια λίστα με τα "περιεχόμενα" του pc σου. Κοίτα εκεί αν έχει καμία "άγνωστη συσκευή" (unknown device - με ερωτηματικό αντί για εικονίδιο). Αν έχει, κάνε διπλό κλικ πάνω της και στο παράθυρο που θα ανοίξει, επέλεξε να εγκαταστήσεις driver και βάλε το να ψάξει στο CD του controller. Αν δεν έχει, τότε κάτι δεν πάει καλά με την κάρτα. Ή δεν λειτουργεί καθόλου, ή δεν έχει μπει καλά πάνω στο motherboard...
ednet Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 τελικα βρηκα τους driver στο ιντερνετ και το προβλημα λυθηκε .το DMA ομως στο DVD ειναι of πως γινετε on
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.