microntech Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς πώς γίνεται σε ορισμένα PC's η οθόνη που βγάζει κατά το log in των χρηστών να διαφέρει από το συνηθισμένο (όπου εμφανίζει όλους τους χρήστες με τα εικονίδιά τους και όταν πατάς πάνω τους απλώς σου ζητα το password) και έχει ένα πλαίσιο όπου σου ζητάει να πατήσεις Ctrl+Alt+Del και στη συνέχεια σου πρέπει να συμπληρώσεις στα πεδία ενός νέου πλαισίου το user name και το password. Ελπίζω να έγινα κατανοητός..... Thnx in advance!
karib Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Και κατι αλλο: πως μπορει να το απεργοποιησει κανεις εντελως αυτο το Login και να μπαινει κατευθειαν στα windows?
The_Edge Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Control Panel --> User Accounts --> Advanced --> Secure Logon --> Require Users....
leonidas112 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 The_Edge, έχω παρόμοια απορία/πρόβλημα καθώς θέλω να βγάλω όποιον χρήστη έχει δημιουργηθει και να έχω τις παλιές γνώριμες ρυθμίσεις με το προηγούμενο desktop. Δυστυχώς δε μου βγάζει Control Panel --> User Accounts --> Advanced --> Secure Logon --> Require Users, όπως προτείνεις. Έχω capture αυτα που μου βγάζει παρακάτω:
microntech Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Μου φαίνεται πως το βρήκα leonidas112: Θα πρέπει να πας εκεί που λέει "->Αλλαγή του τρόπου σύνδεσης και αποσύνδεσης των χρηστών" και να ξε-τσεκάρεις την πρώτη επιλογή που έχει...
leonidas112 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 microntech, το έκανα αυτό και άλλαξε τον τρόπο login στα windows. Εγώ θέλω όμως να διαγράψω κάθε χρήστη και να επανέλθει το παλαιό desktop και προσωπικές ρυθμίσεις. Γίνεται αυτό;
leonidas112 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Τελικά βλέποντας το folder Documents and Settings βρήκα εκεί τα διάφορα login names που έχουν δημιουργηθεί. Αυτό που με ενδιέφερε ήταν το 'Administrator' το οποίο όπως φαίνεται και από το screenshot δεν εμφανίζεται στην αρχική σελίδα των windows. Βάζοντας αυτό το όνομα χρήστη μπαίνω στο παλιό (καλό) περιβάλλον. Το ερώτημα παραμένει όμως: τα νέα usernames μπορούν να σβηστούν τελείως από το σύστημα, ναι ή όχι;
madsc Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 start=>run control userpasswords2 [Enter] Κ remove όποιον δεν θες. /sc
leonidas112 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Πέτυχε!!! Σ'ευχαριστώ madsc! Το μόνο που έχει μείνει είναι το πως γίνεται να μην εμφανίζεται καν login στην αρχή, αλλά δεν τρέχει και τίποτα αν είναι δύσκολο... (αυτό το ερώτημα το είχα και στα προηγούμενα windows, που δεν έβγαινε το login menu, ακόμα κι αν δεν έβαζες password)
madsc Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Το μόνο που έχει μείνει είναι το πως γίνεται να μην εμφανίζεται καν login στην αρχή, αλλά δεν τρέχει και τίποτα αν είναι δύσκολο... Από τον ίδιο δρόμο start=>run control userpasswords2 [Enter] Επέλεξε το χρήστη που θες να κάνει αυτόματα login κ βγάλε το tick από πάνω. Θα σου ζητηθεί το pass του. /sc
Theodore Tsi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 auto akribws epsaxna k egw madsc........ telika den xreiastike na anoixw neo topic.
DarkOrion Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 gia na min anoiksw neo topic, na kanw kai egw mia erwtisi ligo asxeti. Exw ena account to opoio prostateuetai me kwdiko. Otan eimai stin arxiki othoni pou mou zitaei na epileksw xristi kai thelw na mpw se kapoion xristi me kwdiko, ginetai kapws na mpw xwris na kserw ton kwdiko??? Elpizw na katalavate....
madsc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Μόνο αν τον ξέρεις κ τον δώσεις να τον θυμάται από εκεί που είπαμε από πάνω. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.