testaki Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Pos mporo na antigrapso ena cd i dvd to opoio to nero se kapoio simeio pou bgazei "error reading data" ? Yparxei kapoio programma oste na ta kaluptei ta bad data i na ta apofeugei ? Thanks
Eyal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Kai panw pou hmoun etoimos na anazhthsw to idio pragma. Peite paidia, tha vohthisete kai mena (an uparxei kapoios tropos "anastashs" twn gratsounismenwn klp Cds...)
Michalakhs Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 mia idea tha pw... den kserw an doulepsei alla an doulepsei exei kalws katevaste to virtual cd kai kante to image to cdaki... exei kati epiloges gia gratzounismena cd... psaxte to poli
n1ck0s Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Εγώ στο παρελθόν έχω σωθεί με το ISOBuster. Διαβάζει το CD και διαλέγεις να κάνεις extaxt τα αρχεία που θες. Η μέθοδος που τα διαβάζει έιναι καλύτερη από αυτή των Win και επίσης σου δίνει τη δυνατότητα Retry η οποία είνια και όλα τα λεφτά. Τεσπά δείτε το στην πράξη και θα καταλάβετε. Επίσης αν δυνατόν δοκιμάστε με CD-RW και όχι απλό CD-R drive
testaki Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Nai alla otan den xereis pio arxeio exei problima pos 8a dialexeis poia na kaneis copy kai poia oxi?
nikoskon Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 n1ck0s: "Επίσης αν δυνατόν δοκιμάστε με CD-RW και όχι απλό CD-R drive". Σωστός.... αυτό είναι το μυστικό. Ακόμα και αν θέλετε να κρατήσετε αντίγραφα των αυθεντικών παιχνιδιών σας με προστασία αντιγραφής χρησιμοποιήστε το CloneCD και σαν συσκευή ανάγνωσης επιλέξτε το CD-RW drive σας.Μόλις ολοκληρωθεί η αντιγραφή κατά 99,9% το αντίγραφο θα είναι 100% κλώνος του πρωτότυπου/αυθεντικού cd. Εγώ αυτό κάνω για να μην φθείρω τα αυθεντικά cd των παιχνιδιών που παίζω πολύ.
Eyal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Me CD-RW dokimasa hdh kai tzifos... Paw na check tis upoloipes luseis thanks anyway all
Nikos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δοκίμασε να καθαρίσεις και να γυαλίσεις την επιφάνεια του CD( εγώ χρησιμοποιώ το Bref 2 σε 1, δεν κάνω πλάκα, με πολύ καλά αποτελέσματα)
nobody Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Σε μερικά Dvd-άδικα έχουν κάποια μηχανήματα για επικάλυψη των γρατζουνιών. Για ρώτα σε κανένα τέτοιο κατάστημα μπας και στο κάνουν.
panxris Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Αναφορά σε κείμενο Αν κάνει δουλειά το Bad Copy Pro... /sc Afto proteinw k gw....afto an tha se swsei
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.