karib Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Παιδια αντιμετωπιζω σημαντικο προβλημα. Κατι εχει γινει με τον χρηστη με τον οποιο συνδεομαι στα windows. Φαινεται να το εχει χασει μια φορα, και εκτοτε τον χανει συνεχεια. Συνδεομαι ως administrator σε standalone pc. Tωρα πια μου γραφει οτι δεν μπορει να εντοπισει το Profile μου. Χανει φυσικα ολες τις ρυθμισεις και το χειροτερο ειναι οτι ακομη κι αν τις ξαναφτιαξω δεν τις κρατα. Πριν μπει στα windows: Windows cannot find the local profile and is logging you on with a temporary profile. Changes you make to this profile will be lost when you log off. Μπαινοντας στα windows μου βγαζει το εξης μυνημα: advanced inf install: %remove_nodir_error% Eψαξα στο google και δεν βρηκα πολλα. Εντωμεταξυ δεν εκανα καποιες αλλαγες στα windows. Δεν εσβησα φακελους ή εγκαταστασεις. Εκτος απο μια: xp-antispy. Ενα προγραμμα με ρυθμισεις για τα windows το οποιο ευτυχως εχει δυνατοτητα επαναφορας σε προτερη κατασταση ρυθμισεων.Δεν μπορω να πω σιγουρα ομως οτι φταιει αυτο το προγραμμα κι οχι κατι αλλο. Το θεμα ειναι τωρα τι γινεται? Tι φταιει ρε παιδια και χανει το προφιλ μου και τι πρεπει να κανω να το διορθωσω?
Highlander Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Πιθανό πρόβλημα σκληρού δίσκου Μου έχουν τύχει 2 τέτοιες περιπτώσεις και οι 2 ήταν πρόβλημα σκληρού δίσκου. Κοίταξε για S.M.A.R.T. errors. Σαν δεύτερη περίπτωση κοίταξε τα dimm της μνήμης πήπως κάποιο είναι χαλασμένο.
karib Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Μου έχουν τύχει 2 τέτοιες περιπτώσεις και οι 2 ήταν πρόβλημα σκληρού δίσκου. Λες εκει που εχει αποθηκευτει ο χρηστης να ειναι χαλασμενος ο σκληρος? Καπου εχω ενα προγραμμα για smart errors, αλλα δεν νομιζω να διορθωνει κατι, απλα προειδοποιει. Τωρα εχοντας χασει τις ρυθμισεις μου, μπηκα με εναν παλιο User(2 ετων) και προς το παρον φαινεται να δουλευει. Αλλα ποιος μου λεει οτι δεν θα μου χαλασει κι αυτος αυριο? Με κανενα scandisk ισως να βοηθουσα την κατασταση? Η μηπως δεν ειναι θεμα σκληρου?
karib Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Μου έχουν τύχει 2 τέτοιες περιπτώσεις και οι 2 ήταν πρόβλημα σκληρού δίσκου. Λες εκει που εχει αποθηκευτει ο χρηστης να ειναι χαλασμενος ο σκληρος? Καπου εχω ενα προγραμμα για smart errors, αλλα δεν νομιζω να διορθωνει κατι, απλα προειδοποιει. Τωρα εχοντας χασει τις ρυθμισεις μου, μπηκα με εναν παλιο User(2 ετων) και προς το παρον φαινεται να δουλευει. Αλλα ποιος μου λεει οτι δεν θα μου χαλασει κι αυτος αυριο? Με κανενα scandisk ισως να βοηθουσα την κατασταση? Η μηπως δεν ειναι θεμα σκληρου?
karib Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Παιδια δικο μου λαθος το οτι ξεχασα να πω οτι ολη αυτη η ιστορια μου συνεβη επειτα απο μη κανονικο shutdown, γιατι επεσε το ρευμα. Ειχα ups, αλλα συνεχιζα να δουλευω και... Εκανα scandisk και τι δεν βρηκε, και τι δεν διορθωσε. Ακομη δεν μπηκε στα windows , θα σας πω αν αλλαξε κατι. Ευχομαι να λυθηκε το προβλημα, για να δουμε θα ειμαι τυχερος?
karib Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Τελικα με το scandisk ειναι ολα μια χαρα τωρα! Υπαρχει τροπος για να μην ξαναπαθω ζημια, να φυλαξω αντιγραφω του χρηστη και των ρυθμισεων του?
BLISS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Τελικα με το scandisk ειναι ολα μια χαρα τωρα! Υπαρχει τροπος για να μην ξαναπαθω ζημια' date=' να φυλαξω αντιγραφω του χρηστη και των ρυθμισεων του?[/quote'] Eixa to idio problhma sta win2k prin xronia. Protoemfanisthke meta apo diakoph reumatos. Ekana format -eutuxws htan sto programma na kanw- kai meta apo 4-5 mhnes egine pali to idio, xwris diakoph reumatos. Pali format, meta apo 3-4 mhnes 3ana ta idia. Ekei ta phra kai perasa sta XP. Exw panw apo xrono me ta xp xwris format kai den eixa pote auto to problhma para tis arketes diakopes pou eginan teleutaia. To mono pou upo8etw einai oti sta 2k an ta parafortwseis me progs kai to registry ginei teras einai 8ema xronou na sou kanei nera. Deuterh upo8esh oti eftaige oti eixa tous diskous mou se raid tote, enw sta xp tous exw ws aplous ide. Kamia allh diafora sto hardware den uparxei. Apla gia na tsekarw periptwseis, pes mou me poia win douleueis, an exeis raid kai an bazeis polla progs (asxeta an ta kaneis uninstall). Kane ena back up to registy na deis posa mb einai.
karib Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δουλευω xp. Μαλιστα πριν λιγο καιρο που δεν ειχα ups επεφτε συχνα το ρευμα και παρολαυτα δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα. Πως κανεις backup τη registry? Που βρισκεται?
BLISS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Πως κανεις backup τη registry? Που βρισκεται? Start -> Run -> grafeis: regedit
Ather Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Ο τρόπος με το regedit δεν είναι και ο πιο σωστός. 1) Δεν υπάρχει πρόσβαση σε όλα τα μέρη του registry (εκτός αν το τρέχεις με δικαιώματα SYSTEM) 2) Μπορεί να σώζει την τρέχουσα κατάσταση του registry αλλά δεν επαναφέρει το σύστημα πάντα στην παλαιότερη (η εισαγωγή του δεν αφαιρεί προηγούμενα values) Για το λόγο αυτό υπάρχει το backup utility των windows (backup system state)
karib Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Για το λόγο αυτό υπάρχει το backup utility των windows (backup system state) Backup στον χρηστη? Πως? Απο που?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.