Προς το περιεχόμενο

Software για Pics

wiz@rd21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και έτσι ξαφνικά το Windos Picture and Fax Viewer εξαφανίστηκε! Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο μπορεί να το αντικαταστήσει (δηλαδή να έχει και slideshow) και να είναι και κάπως ελαφρύ; Ενοώντας κάτι πιό ελαφρύ απ' το acdsee. Ευχαριστώ

Δημοσ.

γιατί δεν δοκιμάζεις να το κατεβάσεις πάλι από την Microsoft?

πάντως κ με το Paint κάνεις την δουλεία σου...

Δημοσ.

Με Paint δεν γίνεται ακριβώς η δουλειά διότι για παράδειγμα όταν ανοίγω μία φωτογραφία 2560x1920 βλέπω το 1/10 της φωτογραφίας.

Δημοσ.

δοκίμασε και το infanview, άντως και για εμένα το picture and fax viewer είναι ότι πιο έυχρηστο και γρήγορο έχει βγει από τη microsoft

Δημοσ.

Και απο εμένα πρόταση για το ifran view, είναι οτι καλύτερο σε σχέση δυνατοτήτων/μεγέθους, απλά κατέβασε και το full pack των plug-ins (και αυτό free) για να τα .."βλέπεις όλα"!

Δημοσ.
Και έτσι ξαφνικά το Windos Picture and Fax Viewer εξαφανίστηκε! Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο μπορεί να το αντικαταστήσει (δηλαδή να έχει και slideshow) και να είναι και κάπως ελαφρύ; Ενοώντας κάτι πιό ελαφρύ απ' το acdsee. Ευχαριστώ

Πιό ελαφρύ κ πιό λειτουργικό viewer από το ACDSee Classic δεν έχω συναντήσει.

/sc

Δημοσ.
Πιό ελαφρύ κ πιό λειτουργικό viewer από το ACDSee Classic[/b'] δεν έχω συναντήσει.

Η τρέχουσα έκδοση του Classic (v2.44) διαβάζει όλα τα formats (π.χ. jpeg2000, psd, psp) ή έχει να ανανεωθεί πολύ καιρό & έχει μείνει πίσω;

Δημοσ.
Και έτσι ξαφνικά το Windos Picture and Fax Viewer εξαφανίστηκε!

Καλησπέρα.

Δοκίμασε σε μια φώτο δεξί κλίκ και Open With / Choose Program θα σου βγάλει μια λίστα , λογικά κάπου εκεί μέσα είναι το Picture and Fax Viewer , εάν υπάρχει τόνισε την επιλογή Always use the selected program to open this kind of file .

P.S. Το Picture and Fax Viewer συνήθως εξαφανίζεται όταν βάλεις κάποιον Viewer φωτογραφιών και δεν ξε-τικάρεις τα format που υποστηρίζει.

Δημοσ.

Φίλε μου αν έχεις αρχαιολογικό μηχάνημα (όπως έχω και εγώ) η καλύτερη λύση που έχω βρεί και πανάλαφρο είναι το PicaView από ACDSystems, η καινούργια του έκδοση είναι το mPower Tools αλλά είναι πολύ βαρύ και δεν το συνιστώ. To Picaview ενσωματώνεται στο shell του explorer και με δεξί κλικ στο αρχείο δείχνει thumb που όταν πατήσεις ανοίγει κανονικό παράθυρο , επίσης κάνει preview σε mp3, mpeg, avi. Κορυφαίο απλά. Ψάξε και κατέβασέ το.

God bless ya lol

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...