kinitos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 παιδια ενδιαφέρομαι κι εγώ για μια μεγάλη θήκη για DVDs' date=' αλλά προσανατολίζομαι σε αλουμινένια για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο και καλύτερη προστασία των DVDs.Φαντάζομαι ότι μαλακή θήκη των 300DVDs δεν θα είναι ό,τι καλύτερο αν αναλογιστεί κανείς το βάρος που θα δέχονται οι κάτω στιβάδες των cd. Eξάλλου πιο πολύ την θέλω για αποθήκευση των cds παρά για καθημερινή αναζήτηση που ίσως δε βολεύει τόσο όσο μια μαλακή θήκη. Αυτήν εδώ την έχει πάρει κανείς? Είναι βολική? ALUMINIUM CARRY CASE-BOX 400 DISCS 28,74euro http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?kodikos=ANA.JEW0012 Υπάρχει και 600αρα αλλα φαντάζομαι δε θα σηκώνεται αμα γεμίσει full. Σ' αυτές τις θήκες βάζεις τα δισκάκια με τα φακελλάκια τους απ' ότι κατάλαβα, ετσι?[/quote'] lipon exo mia 200ara kai tora pira mia gia 390cds.einai kales kai oraies ala to thema einai oti mpeni mono to cd se dipli thiki(mpros piso,2 cd ana fakelo)einai arithmimeno epano kai grafi 1 aristera 2 deksia kai pai mexri to telos.aytes i thikes ftanoun mexri 1000cds. to thema einai an exis xoro pernis mia megali kai katharises an tora to metaferis sinexia entaksi pernis mikroteri den to sizitame. a kai se kathe stili stin arxi exi ena xarti me noumera pou antistixoun sti kathe stili 1-130 as poume kai grafis ena titlo gia arxiothetisi. klidonoun kiolas.
IOCTL Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Εγώ ψάχνω για θήκη , είτε αλουμινένια είτε οτιδήποτε για 1000+ CDS. Δεν βρίσκω όμως κάτι στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη. Μόνο αμερική. Ξέρει κανεις κανένα site να με διαφωτίσει ???
kinitos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Εγώ ψάχνω για θήκη , είτε αλουμινένια είτε οτιδήποτε για 1000+ CDS. Δεν βρίσκω όμως κάτι στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη. Μόνο αμερική. Ξέρει κανεις κανένα site να με διαφωτίσει ??? http://www.dvdr.gr/Tsantes.htm kato kato exoun exantlithi kai tha erthoun malon apo septemvri apo oti eixe pi. deyteron sti stoyrnari sto cosmodata exi 1000 cd thiki alouminenia opos kai sto multirama eixe
Deniz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδιά αγόρασα πρόσφατα από τα cosmodata ένα βαλιτσάκι της avec για 120-130 cd (δεν θυμάμαι την ακριβή χωρητικότητα) και παρατηρώ σήμερα ότι σε πολλά cd στο κάτω μέρος τους έχουν μείνει σημάδια..έχει αποτυπωθεί κατά κάποιο τρόπο το σχήμα του υφάσματος στο κάτω μέρος των cd..μήπως πρέπει να ανησυχώ και καλύτερα να τα βγάλω τα cd από εκεί..?Πέρα από τον φόβο για φθορά στα cd είναι και πολύ αντιαισθητικό.. :-| Να τονίσω ότι έχω και άλλα 4 βαλιτσάκια της avec που χωράνε το καθένα γύρω στα 70 cd και σε κανένα από αυτά τα 4 δεν αντιμετώπισα παρόμοιο πρόβλημα.. :-?
nickb123 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 πανω που ειχα καταληξει να παω να κοιταξω για avec προβληματιστικα τωρα με αυτο που εγραψε ο φίλος.. κανεις αλλος με καμια καλη προταση..? Ανθεκτικη-ποιοτική (κυρίως) και επειτα καπως οικονομική.. Ευχαριστώ
Deniz Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Καλά..δεν το έγραψα αυτό για να θάψω την avec.. Όπως είπα έχω εδώ και καιρό 4 βαλιτσάκια χωρητικότητας 72 cd το καθένα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτά.. Απλά με το βαλιτσάκι που χωράει 120 cd που πήρα πρόσφατα παρουσιάστηκε αυτό το πρόβλημα και ρωτάω αν έχει κανείς άλλος παρόμοια θήκη και αν αντιμετώπισε τέτοιο πρόβλημα..μπορεί να έπεσα σε ελαττωματικό βαλιτσάκι..ξέρω γω.. :| Τελικά μάλλον θα πάρω δύο βαλιτσάκια avec των 72 cd και θα τα χώσω εκεί τα cd..και αν παρουσιαστεί πάλι τέτοιο πρόβλημα θα τα πάρω άγρια.. :evil:
kevind Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 τις AVEC τις θεωρω πολυ καλες και σε καλη τιμη σε σχεση με την ποιοτητα, κορυφαιες ισως ειναι οι BODYGLOVE αλλα πολυ ακριβες Τις πρωτες σε καλη τιμη τις βρηκα καπου απεναντι απο το πολυτεχνειο, (Στουρναρη)
Adavis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Από θήκες επιλέγω μόνο Case Logic. Έχω θήκη πενταετίας με κανονική χρήση (όχι στο ντουλάπι) και στα ταξίδια μαζί μου και είναι σαν καινούργια. Επίσης έχω και 2 48άρες Avec αλλά είναι χαμηλότερης ποιότητας από τις Case Logic. Να και μερικές: http://www.eshop.gr/search_ana.phtml?brand=CASELOGIC&category=%C8%C7%CA%C5%D3+CD+-+DVD
tmjuju Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Exw 8 caselogic (7x200 kai 1x300). Mou exei xalasei movo mia caselogc meta apo 10 xrovia syvexomevhs xrhshs. Skistike sto kevtro ekei poy kolave oi selides sto e3ofilo. Episeis exw 5 Avec H pio palia eivai 8 xrovov (av dev kavw la8os) kai dev exei pathei kamia tous tipota Telos exw 3 noname- f8ives Eivai oles tragikes... To syvi8es problima eivai va skizete to katw meros ekei pou bazeis to CD kai va bgevei siga-siga apo katw. Na sumeiwsw oti dev sumpa8w tis 300ares giati givovtai polu baries kai dev mporeis efkola va tiw sikwseis me to eva xeri. Gevika to baros tous katavta duskoloxeiristo idika eav 8es va tis akoumpas katw apo to trapezaki tou saloviou kai va thv bgazeis apo rafi me to eva xeri.
Sebastienomnia Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 paidia na rwthsw kati? i thikoula gia ta 600 cd poy yparxei sto parakatw link xwraei cd mono mesa se asprous fakellous?? i pairnei kai cd me plastika (slim) kapakia? http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?kodikos=ANA.JEW0011 rwtaw giati exw cd mousikhs (mesa se plastika slim thikakia) kai thelw na ta valw etsi opws einai mesa...
Nikos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Μόλις γέμισα την πρώτη 600α θήκη που πήρα από το e-shop και έχω μαρικά σχόλια: 1. Μέσα στην κούτα περιέχονται 300 φακέλοι διπλής όψης για την τοποθέτηση των CD. Παρεπιπτόντως όταν την πρωτοάνοιξα μυριζε πολύ άσχημα( χρώμα ή κολα) αλλά μετά από 2-3 μέρες ξεμύρισε. 2. Ποιοτικά οι θήκες δεν έιναι κακές αλλά προσωπικά με ένα ψαλιδάκι έκοψα το παραπάνω διάφανο πλαστικό που υπήρχε στο άνω τμήμα τους( στις 400 θεσεις από τις 600) έτσι ώστε να μην χαράζονται τα CD καθώς τα βάζω και τα βγάζω. Επίσης αν έβρισκα σε κάποια θήκη να υπάρχουν τραχιές περιοχές με μια μικρή λίμα τις λείανα (μπορείτε άνετα να με πείτε βιτσιόζο ). 3. Γεμάτη η θήκη είναι πού βαρειά οπότε δεν είναι για καθημερινή μεταφορά, αλλά περισσότερο για συγκεντρωτική αποθήκευση 4. Πριν αγοράσετε μια τέτοια κούτα ή μεγαλύτερη πρωτα βρείτε πρόγραμμα ταξινόμησης. 5. Η κούτα έχει λίγο χώρο στο έχω τμημα του καπακιού της οπότε μπορεί να τοποθετηθεί εκεί κάποιος κατάλογος με τα CD. Αυτό γιατί δεν είναι δυνατό να γράψετε πολλά πράγματα πάνω στις θήκες των CD, ούτε να δείτε τι γραψατε χωρίς να τραβήξετε έξω την θήκη από την κούτα. 28-2: Αγόρασα και δεύτερη κούτα από το e-shop και όταν την 'ανοιξα είδα μαύρο χάλι μέσα. Τα φακελακια αντί να είναι συσκευασμενα κατά 100αδες ήταν χυμα μεσα οπότε μου πήρε μισή ώρα για να ξεχωρήσω την πρώτη 100αδα. Επίσης για κάποιο λόγο οι ετικετες πανω στους φακέλους είναι σχεδόνν όλες στραβα κολημμένες με εποτέλεσμα να έχουν τσακίσει και κοπεί στις γωνίες( κυρίως αισθητικό το θέμα. Τέλος μέχρι ΄τωρα βρήκα έναν φακελο με κομμένο το πλαστικό στήριγμα. Με λίγα λογια ή ποιότητα κατασκευής μεταβάλεται από κούτα σε κούτα αρκετά( μάλλον όλα εξαρτόνται από το πόσο "μερακλής" ειναι ο κινέζος εργάτης ).
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Μια ερώτηση για τις αλουμινένιες αυτές θήκες.Αν θέλω να βάλω τα cd/dvd όχι στις θήκες αυτές που έχει μέσα αλλά σε ξεχωριστές jewel, ένα ένα ξεχωριστά δηλαδή σε μία Jewel πλαστική θήκη, μπορούν να μπούν στην θήκη έτσι?Χωράνε?Και αν ναι είναι θα χωράνε ακριβώς ή θα αφήνουν μεγάλα αχρησιμοποίητα κενα?Όποιος την έχει αγοράσει μπορεί να βάλει 2-3 τέτοιες θήκες πλαι-πλαι και να πεί πως "καθονται" στην θήκη?
kinitos Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 lipon ego exo mia 390 kai mia paliotera 200. to thema einai oti an valis tis plastikes thikes pu thes exis dio provlimata. 1.einai psilo to kouti opote peftoun pio mesa kai idika an tis valis se apla fakelakia.an den se pirazi tote proxoras.xorai 1 se kathe sira opos akrivos kai i thikes pou exi mesa. 2.to megalitero provlima einai oti periorite aisthita o xoros.ego eixa vali giro sta 15 cd me jewel lepti thiki kai ixe piasi to 1/3 tis mias siras. ayta pistevo na voithisa oti alo thes rota
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Εγώ σκέφτομαι (όταν το πάρω) να βάλω τα δισκάκια όλα σε ξεχωριστή slim jewel θήκη όπως έκανες και εσύ ,γιατί αυτές τις θήκες που έχει μέσα δεν τις έχω και σε μεγάλη υπόληψη, ενώ κάθε δισκάκι σε ξεχωριστή jewel νομίζω δεν θα υπάρχει ποιοτικότερο πράγμα και ασφαλέστερο.Βασικά αυτό που ρωτάω είναι αν με τις jewel θήκες μπαίνουν κανονικά σε σειρές και δεν υπάρχουν εμπόδια στην αλουμινένια θήκη που να εμποδίζει κάτι τέτοιο.Για να δούμε...Thanks για την απάντηση.
kinitos Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 den iparxi provlima mias kai einai se dio,i tris sires ta cd.opote vgazis tis iparxon kai vazis aytes. an tis thikes tis xrisimopiis gia apothikkeysi einai mia xara,an einai mesa eksooute ego tis empistevomai.xoris vevea mexri tora kapio simadi. ego psaxno se tetio stil ala na mporo na valo se xartines thikes ta cd gia megalitero xoro. vevea mias kai aytes pou exoun mesa einai mpros-piso diladi 2 cd se kathe thiki o xoros tous diplasiazete.ala prepi na kseris kai ti exis sto kathena kai n a ipaxri lista oste na pas kateythian sto 239 gia paradigma mias kai ta vlepis mono ta mprosta cd kai oxi ta piso to opio prepi na vgalis ti thikoula kai na ti psaksis. mono ayto to teleytaio me xalai se aytes.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα