Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Egw paidia protimw na pernw 128ares thikes... (proswpika me volevoun kalytera sthn taksinomhsh twn cds...) exw 2 caselogic agorasmenes apo kasetemporikh (20euros ekasth) kai prostafa phga gia trith... alla den yphrxe h idia kai phra mia bodyglove apo to plaisio (epishs 128) me fantastikh poiothta (kalyterh apo thn caselogic)

Opws kai na exei, provlhma den exw antimetopisei so far me tis valitsoules, doksa to theo..to mono provlima einai oti ta "fylla" pou mpainoun ta cd stis caselogic pou exw einai aspra, me apotelesma na lerwnoun eleeina... (eftixws sthn bodyglove einai mavra)

Tis valitses ths avec den tis kserw...alla mou fainontai ligo koumoutses kai tetragwnes apoti eida k sto site pou dinete... (...de m'aresoun oi valitses pou exoun ton idio ogko eite einai adeies eite gemates)

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

χτυπησα μια avec 96 με 15 ευρο απο σεβεν φαινεται καλης ποιοτητας και φιλικη προσ τα dvd μου

θα δειξει στη πορεια

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγω παντως με τις caselogic 320cd ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευής. Η πρωτη μου case logic 48τεμ που την εχω 6 χρονια και την κουβαλαω παντα μαζι μου, βαλε βγαλε ολη μερα δεν εχει παθει απολυτως τιποτα....

Δημοσ.

paides oi ftinoteres 48ares apo pou?

8elw tin idia diastasi me tis 24ares 8ikes. 2cd ana fyllo dld. 1mpros+1pisw.

de me endiaferei toso poli i poiotita mias kai tis 8elw mono gia apo8ikeusi.

exw gemisei me kati 8ikes apo to ikea me xwritikotita 20cd. wraies aples alla mono 20 cd. i timi tous itan gyrw sta 2e an 8imamai kala.

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος της CaseLogic 320 CD Wallet τα τελευταία 3 χρόνια. Το wallet με εβδομαδιαία χρήση είναι ολοκαίνουργιο ακόμα και με έχει ικανοποιήσει απόλυτα. Βέβαια, έχει πια γεμίσει (μέχρι να βρω την υπομονή να κάνω purge των όλων όσων έχω σε DVD) και ψάχνω κάποια με μικρότερη χωρητικότητα, αλλά για πάνω στο γραφείο.

Μέχρι τώρα η θήκη που μου έχουν τραβήξει την προσοχή είναι:

Link 1

Είχα δει κάτι παρόμοιο και στο Πλαίσιο (ήταν στο σχήμα του CD με ένα Χ ως αρχή - χρώμα μπλε άσπρο), αλλά δε μπορώ να το βρω. Βλέπετε πάντως για τι σχήμα αποβλεπω.

Αν έχει κανείς κάποιες άλλες προτάσεις, θα χαρώ να τις διαβάσω.

Δημοσ.

παιδια αν και βλεπω ανενεργο το ποστ, εγω ειμαι κατοχος 3 case logic εδω και 3 χρονια, με καθημερινη χρηση, και ειμαι πολυ ικανοποιημενος....οτι αλλες ειχα πριν σκιζοντουσαν πολυ ευκολα,νομιζω οτι οι case logic ειναι πολυ ανθεκτικες στη σκληρη χρηση...η απορια μου ειναι που θα τις βρω. τις παλιες τις ειχα παρει απο το virgin στη σταδιου, και απο το juke box.. τωρα ομως δεν τις βρικς πουθενα!

Δημοσ.
παιδια αν και βλεπω ανενεργο το ποστ, εγω ειμαι κατοχος 3 case logic εδω και 3 χρονια, με καθημερινη χρηση, και ειμαι πολυ ικανοποιημενος....οτι αλλες ειχα πριν σκιζοντουσαν πολυ ευκολα,νομιζω οτι οι case logic ειναι πολυ ανθεκτικες στη σκληρη χρηση...η απορια μου ειναι που θα τις βρω. τις παλιες τις ειχα παρει απο το virgin στη σταδιου, και απο το juke box.. τωρα ομως δεν τις βρικς πουθενα!

http://www.e-shop.gr/search_ana.phtml?brand=CASELOGIC :-)

Δημοσ.

Έχω μια απορία, επειδή έχω μια no name θήκη για 40 CD/DVD και την έχω γεμίσει, παρατήρησα πως οι επιφάνειές της δεν είναι επίπεδες, παρά φουσκώνουν ελάχιστα, παρ'ότι κλείνει κανονικά. Παρατήρησα πως ίσως και να πιέζονται μεταξύ τους τα DVD, αλλά δε ξέρω αν πρέπει να ανησυχώ... Μπορούν να πάθουν τίποτα;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Proteivw Caselogic 'h AVEC twv 200 CD.

Caselogic

Exw spiti 3 CaseLogic 200ares kai mia 300ara. H movadikh caselogic pou mou exei xalasei eivai mia 200ara meta apo 10~12 xrovia ektetamevhs ka8hmerivhs xrishs (eixe to palio sustima me ta lepta brackets pou suskratousav tis selides me ta cd, to veo susthma fevetai kalhtero)

AVEC

Exw 3 200ares AVEC kai 3 64ares. H pio palio kai h pio suxva xrisimopoioumevh eivai mia 200ara pou thv exw ~6 xrovia. No problems!

Giati 200ares kai oxi megaliteres?

To problhma ths 300aras eivai oti givetai polu baria kai 8elei 2 xeria gia va thv sikwses

Δημοσ.

n1kos.klx

oi 48ares pou psaxneis mono 5 euro (ton ioulio pou pira) vriskontai sti Stournara. den 8imamai tora to katastima alla einai ipe8rio opote den 8a sou 3efigei. Exei kai pio megales me kales times episis kai oxi kakis poiotitas.

Δημοσ.

Πριν 2 μέρες, περνώντας απο Στουρνάρη, κοντοστάθηκα λίγο στο Service της CosmoData, όπως οι περισσότεροι φαντάζομαι, μια που έχει κάτι σαν μίνι έκθεση υλικού, και έπεσε το μάτι μου σε κάτι avec 312 CD Wallet. Η τιμή? 25.00 ευρώ... δε μπόρεσα να αντισταθώ :)

Περιλαμβάνει ιμάντα για τον ώμο, 4 bookmarks και τα "φύλλα" μπορούν πολύ εύκολα να αφαιρεθούν ή να προστεθούν άλλα υποθέτω :)

Υ/Γ : Τώρα συνειδητοποίησα οτι ο pcos εννοεί κατα 99.5% το ίδιο κατάστημα ;-)

Δημοσ.

Yeap Mene, to idio katastima leme. Ontos oi times einai para poli kales.Distixos omos den exei polla idi.

Meta tis 48ares exei tis 72ares me 8 euros! (se allo katastima akrivos tis idies tis vrika pano apo 12 e).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...