Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οκ παιδια ευχαριστω, ελαβα και τον κατάλογο,

καλες τιμες και φαίνονται αρκετα ποιοτικές θήκες. Εγω χρησιμοποιώ case logic (δεν εχω πειρα, 2-3 ολες κι ολες!) και δεν θα τις άλλαζα για φτηνιάρικες noname κτλ ... Για να δούμε...

Δημοσ.

Άλλο ένα μικρό μαγαζάκι με ποιοτικές θήκες/βαλιτσάκια/cd cases (δεν θυμάμαι μάρκες) είναι ο "παππούς" δίπλα στη Kασσετεμπορική στη στοά. Τιμές έχει πάνω κάτω τις φτηνότερες που έχουν αναφερθεί εδώ (κ σηκώνει κ σκόντα :P ) κ αρκετά μεγάλη ποικιλία.

/sc

Δημοσ.

To thema einai na exei poiotita kai kali timi, kati pou katexei apsoga to dvg.gr, ton exo sigrinei stin agora kai exei aisthita xamiloteres times apo kapoious exipnous pou lansaroun to idio proion, sti diplasia timi. Alloste sto internet an psaxeis tha vreis sigoura poio ftines markes opos vrike kai o filos Predator alla des to sigritiko test pou ekane kai tha vgaleis to simperasma tou oti, plironeis pairneis.

Ola ta parapano apopsi mou vevaia kai panta filika. :-)

Δημοσ.

exo na prostheso oti ektos apo poli kales tsantes kai poli kales times to palikari pou milisa sto tilefono einai eygenikotatos, sizitisimos kai den se antimetopizi san pentoxiliaro. ((pou to thimithikato pentoxiliaro xixixi:mrgreen:)))

Δημοσ.

oi case logic ws twra den mou exoun vgalei provlhma kai as tis exw xrhsimopoihsei sklhra gia poly kairo.

kai ligo off-topic:

proteinw gia apo8hkeysh m p 3-cds h dvds storage boxes (vlep parapan). ari8mhste ta cds me ayksonta ari8mo (001 ews oso parei) kai ftiakse vash dedomenwn me to m p 3cd organizer (h pws sto kalo legetai). kante add ka8e session me onoma ton ari8mo tou cd pou 8a exete grapsei apeksw... meta ena search sto programma 8a sas katey8ynei sto antistoixo cd h dvd. an den egina antilhptos plz let me know.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας πιστεύω πως δεν είναι αρκετό, είναι όμως κι ο λόγος που έκανα εγγραφή στο insomnia (πέρα του ότι, είναι και ένα από τα καλυτέρα Forum που έχω συναντήσει) για να μπορέσω να σας εκφράσω αυτή μου την ανάγκη. Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι, οι προσπάθειες που γίνονται από μεριά μου, βρίσκουν ανταπόκριση μέσα από τα καλά σας λόγια και σας υπόσχομαι ότι, θα συνεχίσω προς το καλύτερο όσο αφορά την εξυπηρέτηση της εταιρίας μου απέναντι στις ανάγκες σας. Χρήσιμες δε, θα ήταν οι προτάσεις σας ,οι ιδέες σας, ακόμη και τα παραπόνα σας για να επιτευχθεί ο στόχος μου πιο άμεσα.

Σας ευχαριστώ,

Επισκέπτης
Δημοσ.

δικη μου προταση ειναι η αναμορφωση του site

συγκεκριμενα η προσθεση τιμων,ισως περισσοτερων λεπτομερειων στα προιοντα και η δυνατοτητα on-line παραγγελιας.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εδώ και 3 μέρες περιμένω τον κατάλογο με τις τιμές απο dvg.gr αλλα τίποτα. Είναι εύκολο να μου το στήλει κάποιος με mail?

Pm me.

Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...