Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
loipon paidia molis mou ir8e h 400ara Discrite apo inkonline.gr.

idou ena mini-sigkritiko me tin 312ara AVEC apo dvg.gr :

Discrite/inkonline.gr (400 CD) :

:arrow: paradwsh dwrean me courier (Speedex) stin porta tou paralhpth mesa se mia (1) :!: ergasimi mera!

:arrow: timi 15 eyrw gia tin 400ara enw h idia h discrite sto site tis (http://www.discrite.com) tin exei gia 15 lires agglias! :shock:

:arrow: to yliko einai sketh plastikoura!:(

:arrow: prepei o idios na topo8etiseis tis 8ikes stis 8eseis tous kai na bgaleis ta plastika stirigmata apo ka8e 8iki CD kai tis trypes opou pianoun ta metalla. ayto gia 400 8ykes einai panw apo mia wra douleia! :evil:

AVEC/dvg.gr (312 CD) :

:arrow: paradosh me ELTA me exoda apostolhs tou paralhpth kai me paralabh apo ta ELTA mesa se 4 ergasimes meres! :(

:arrow: timi 30 eyrw gia tin 312ara.

:arrow: yliko poly kalo (sxedon AA) ' date=' skliri ependisi anamesa se ka8e CD, dinatotita arxio8etisis twn CD klp.

:arrow: ola stimena kai etoima pros xrhsh!

[b']Conclusion[/b]: opoios 8elei mia aplh tsanta na fylaxei merika CD pou den ton niazoun kai polu h 8elei na ta metaferei grigora kapou kai meta na ta topo8etisei pali se plastikes 8ikes h se kalh tsanta mporei na boleutei me mia Discrite.

opoios omws skopeuei na kanei backup sobara dedomena kai eidika DVD pou na ante3oun ston xrono anagkastika paei se tsantes tis AVEC.

ws gnwstwn "oti plirwneis pairneis"!:)

Φίλε μου, σε σχέση με Case Logic τι λένε οι Avec ? Γιατί μια 300άρα Case Logic κάνει κι αυτή 32 ευρώ. Παρεπιπτώντως, δυστυχώς μπήκα στο dvg.gr και AVEC δεν έχει...

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

To dvg.gr MONO Avec έχει! Αυτά που βλέπεις στην σελίδα τους είναι όλα Avec. Στείλε τους ένα e-mail, όπως λέει ο predator και θα σου στείλουν τον κατάλογο για να δεις ;)

Δημοσ.

iparou ότι βλέπεις στην σελίδα του dvg είναι ΑVEC.

δυστυχώς δεν ξέρω να συγκρίνω με case logic γιατί πολύ απλά δεν έχω τέτοια τσάντα.

πάντως σε σύγκριση με τις discrite είναι μέρα με την νύχτα.

πολύ καλές για τα λεφτά τους.

Δημοσ.
Xtes pira kainourgio timokatalogo apo to dvg exei rixei tis times tou p.x. 312cd 27?.

Μπορείς να μου τον στείλεις με p.m.?

Γιατί στο site να μην έχει τιμές, δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό.

Δημοσ.

Λόγο επαγγέλματος έχω δοκιμάσει πάνω απο 20 διαφορετικές μάρκες τετραδίων. Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι οτι τα Avec είναι ΚΟΡΥΦΗ!! έχω avec απο to 99 και δεν έχει πά8ει το παραμικρό, αντί8ετα με τις case logic που προσωπικά τις θεωρώ κοροϊδία. Καμία case logic δεν μου έχει βγάλει πάνω απο 2 χρόνια.Case logic του 95 το 97 έφυγε σκουπίδια.Έκοβαν τα κλίπς που κρατούσαν τα φύλλα, έλιωναν στα σημεία που 'κάθεται' το cd κτλ. (Μιλάμε για καθημερινή χρήση και να ξεφυλλίζεται για τουλάχιστον 5-6 ώρες την μέρα). Ακόμα σκληρότερο τέστ έχουν περάσει τα τετράδια που έπερνα για τα μαγαζιά που δούλευα (οχι για προσωπικη χρήση), ξεφυλλίζοταν 12 ώρες την μέρα απο πολλά διαφορετικά χέρια (σερβιτόροι-μπουφετζίδες-πελάτες) και χωρίς ιδιαίτερη προσοχή και το βράδυ που έσκαγε ο dj τα χρησημοποιούσε για περίπου 5-6 ώρες. Άρα μιλάμε για περίπου 18 ώρες την μέρα με χρήση απο πολλά διαφορετικά άτομα, σε κα8ημερινή βάση, για χρόνια. Συμπέρασμα? AVEC.

Offtopic: kai cd SMARTbuy!

Δημοσ.

Gia osous einai apo Athina, sthn Ag. Konstantinoy sthn omonoia, sthn prohgoumenh gwnia apo to Smart Kit Electronics (den thymamai arithmo) yparxei ena magazi me diafora hlekrtonika eidh, rologia, radiofwna klp, pou exei 8hkes 310 cd me 15 euro! Exw parei 3 apo aytes...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εαν δεν είχα διαβάσει το ποστ του Cozzyzz θα σας έλεγα να πατε mediacenter.gr να πάρετε 320αρα CaseLogic με 30? και παράδοση επόμενη μέρα (+3? μεταφορικά)..

Εγώ πήρα μία και έτσι τώρα όλες μου οι θήκες είναι case logic.

Δεν είμαι κανενας επαγγελματιάς, πιο πολύ για storage τις έχω, και έχω θήκη εδώ και 6 χρόνια και δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα!

Απο πλαίσιο (κλεφτες) έπερνα την 240άρα 40 ευρώ νομιζω!

Δημοσ.
Εαν δεν είχα διαβάσει το ποστ του Cozzyzz θα σας έλεγα να πατε mediacenter.gr να πάρετε 320αρα CaseLogic με 30? και παράδοση επόμενη μέρα (+3? μεταφορικά)..

QUOTE]

....και δώρο μια συνδρομή στο γειτονικό γυμναστήριο , για μπράτσα! :) :) Ρε παιδια πως μπορείτε αυτες τις μεγάλες θήκες δεν σας πιάνονται τα χέρια; Ειναι και δυσχρηστες θέλουν και χώρο να τις βάλεις... Εγω μια ειχα πάρει κάποτε και την χάρισα, γιατι ηθελα να την ανοίξω να πάρω κανα δισκάκι στο αυτοκίνητο και βαριόμουν... ετσι ακουγα ολο τα ιδια και τα ιδια ... τεσπα off βγηκα...

btw, μηπως εχετε δει πουθενα storage boxes; ειναι σαν τα κουτιά παπουτσιών ανοιγουν απο πάνω και χωράνε μια σειρά δισκάκια περα-περα (μεσα σε φακελλάκια ή χύμα μαλλον!) , αλλα ειναι απο *πολυ* σκληρο χαρτονι ή πλαστικό & χαρτόνι συνδιασμός. ΟΧΙ αυτα που έχει το πλαισιο τα χαρτόκουτα, εννοω καλο φινίρισμα , σαν συρταράκια

Δημοσ.

Βρε παιδια εχει κανεις ενδεικτικές τιμες για τις θήκες , πχ. για την 96αρα ποσο παει ; Ξέρω οτι θα μου πείτε πάρε τηλ. αλλα γιατι δεν βάζει τιμες το παληκάρι στο site του να ξέρουμε και μεις τι παίζει; (Δεν μ'αρέσουν και τα τηλέφωνα να σας πω τη μαυρη αληθεια)

αν ξέρει κάποιος ας γραψει ή ας μου στειλει ενα pm , thanks ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...