Προς το περιεχόμενο

DvD player για TV!?

Gl0bAlZer0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια.

Θέλω να αγοράσω ένα DVD player για τηλεοραση.

Εχετε κάποιο να προτείνεται?

Αυτό που ζητάω είναι υποστήριξη DVD+R kai DVD-R φυσικά,και επίσης VCD.

Ψάχνω για κάτι φτηνώ και καλό.

Μιλαμε για μέχρι 70 ευρώ! :shock:

Δεν θέλω να δώσω παραπάνω για 2-3 ταινίες που θέλω να βλέπω στην τηλεοραση όταν πηγαίνω στους γονείς.

ευχαριστώ προκαταβολικα. :D

Δημοσ.

Αν μπορείς απο εξωτερικό αγορά(μέσω internet) εννοώ δες στο http://www.pixmania.com

Σε αυτά τα λεφτά και λιγότερα παίρνεις να παίζει και divx.

Αλλιώς κοίταξε στο ΜΑρινόπουλο κανα Bluesky ή γενικά οτιδήποτε δε νομίζω να έχεις πρόβλημα με καμια μάρκα

Δημοσ.

Αν δε σε ενδιαφερει να παιζεις divx (ετσι μου φαινεται) παρε το bluesky (49€) απο Carrefur η Μαρινοπουλο. Ειναι πολυ καλο DVD player ασχετως που ειναι πολυ φτηνο.

Δημοσ.

Comet 3838. 55 ευρώ στο πράκτικερ. Παίζει τα πάντα εκτός από divx, dvd-ram. Μπορεί να διαβάσει ταλαιπωρημένα-γρατζουνισμένα δισκάκια με μεγάλη άνεση. Το έχω δυόμιση χρόνια. Σκυλί. Και να σκεφτείς ότι το είχα πάρει 139 ευρώ.

Επίσης είναι region/macrovision free και έχει ενσωματωμένο dts decoder.

Δημοσ.

DTS decoder εχει και το Bluesky και ειναι κι αυτο ..σκυλα! :D

Δε ξερω ομως για Macrovision-region free.

Αυτα που ζητας (DVD+-RW) υποστηριζονται αλλα καλο θα ηταν να ξεραμε τι γινεται και με τα DVD+R Dual Layer. Δυστυχως δεν κυκλοφορουν ακομα τετοια για δοκιμη, απο ξενα forums ξερω οτι το Yamada τα διαβαζει.

Μιλαμε για DVD+R DL χωρις bitsetting σε DVD-ROM.

Δημοσ.
Μιλαμε για DVD+R DL χωρις bitsetting σε DVD-ROM

Poios o logos na grapseis ena DVD+R DL kai na min to kaneis bitsetting se DVD-ROM? Den nomizw na yparxoun polla stand-alone DVD Players pou na ta anagnwrizoun xwris bitsetting akoma kai ta pio epwnyma, edw kala-kala den ta diavazoun PC DVD-ROMS...

Δημοσ.

Γιατι αν σου πεσει ενα DVD στα χερια σημαινει οτι το εγραψες εσυ και εχει σιγουρα bitseting DVD-ROM? Οι περισσοτεροι δεν εχουν ιδεα τι ειναι, αν αυτος που εγραψε το DVD το παιζει με το DVD RW του που διαβαζει DL τοτε τι γινεται?

Ειναι σιγουρα καλυτερα να εχει παρα να μην εχει αυτη τη δυνατοτητα το player ασχετα που ισως μη χρειαστει.

Δημοσ.

Ego pali exo ena BEST edo kai 1.5 xrono (to eixa parei apo Careffur 110 Euro) kai pezei ta panta , apsoga. Pote den eixa provlima oute me diskakia -R oute +R . Ola mia xara.

Ase pou vgazei apo mono toy 5.1 kanalia eixou , opote de xriazese epipleon enisxiti ! :)

Δημοσ.

Τελικά αγόρασα μια Samsung 29'' 100Hz και έδιναν δώρο και ενα DvD player της Samsung πάλι!!!

Παιζει τα πάντα DVD-+R απλά ενώ λέει ότι παίζει τα VCD τα ντοκυμαντέρ δεν τα παίζει!

Δεν ξέρω τι γινεται....

Αλλο VCD και άλλο SVCD? :shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...