shamanpk Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Καλυτερο simulator για αεροπλανα ποιο θεωρειτε?
shamanpk Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 kati se fight opos red jet? perimeno na katevei
SGP Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 το IL2 και το expansion του νομίζω πως θεωρούνται ακόμα τα κορυφαία.
Voodooman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Για combat sim με σύγχρονα αεροσκάφη: Αν έχεις το χρόνο και την υπομονή να ψάξεις και να κατεβάσεις ΟΛΑ τα Patches και τα mods που έχουν βγει (περίπου 200-250 ΜΒ), τότε το απόλυτο sim ήταν και είναι το Falcon 4.0 Αν θέλεις κάτι λίγο λιγότερο πολύπλοκο και με απίστευτα γραφικά, τότε Lock On: Modern Air Combat. Εδώ έχεις και επιλογές για πολλά αεροπλάνα, δυτικού και ανατολικού block και είναι και το μόνο παιχνίδι που περέχει και το A10 thunderbolt. Εννοείται πως μιλάμε για παιχνίδια-ογκόλιθους (ιδίως το Falcon 4.0), για οποία θα χρειαστείς μέρες για να καταφέρεις να απογειώσεις το αεροπλάνο. Για κάτι πιο εύπεπτο παίξε τα προηγούμενα παιχνίδια στο easiest. Οτιδήποτε άλλο απλώς δεν κάνει.
shamanpk Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Εχω παιξει λιγο το usaf εαν ειναι πιο δυσκολα καλυτερα να μεινω στο τηλεκατευθηνομενο που εχω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.