Προς το περιεχόμενο

Bergman dvd-box set ??

Akujin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kapou akousa oti tha kikloforisoune tainies tou bergman(oles oi klassikes tou(siwpi,fani+alexandros,7i sfragida,kalokairi me tin monika k.a)

ypo tin epimeleia leei tou b.aktsoglou.

Alitheuei?

Tha einai box-set?

Pote vgainei? Kserei kaneis??

[den milaw gia ena tetraplo kafeti box-set pou vgike prosfata ki exei to augo tou fidiou,i wra tou lykou,ntropi,pa8os tis annas] !

• Super Moderators
Δημοσ.

Κάπου πήρε το μάτι μου ένα Box-Set που κυκλοφορεί ή ΘΑ κυκλοφορήσει και περιείχε (μεταξύ άλλων) και μια από τις αγαπημένες μου ταινίες, την Πηγή των Παρθένων. Δυστυχώς δεν θυμάμαι λεπτομέρειες, ούτε πού το είδα*.

Πάντως, οι φανατικοί φίλοι του σκηνοθέτη καλό θα ήταν να περιμένουν το 5απλό DVD της Criterion για το έπος του σκηνοθέτη 'Fanny and Alexander'. Πραγματικά συλλεκτικό.

* μην γράψει κανένας για Altsheimer και την ηλικία μου, θα στεναχωρηθώ

Δημοσ.
* μην γράψει κανένας για Altsheimer και την ηλικία μου, θα στεναχωρηθώ

Μα και να στο πεί , λόγω Altsheimer θα το ξεχάσεις και μετά θα είσαι πάλι εντάξει :wink:

Δημοσ.
Πάντως' date=' οι φανατικοί φίλοι του σκηνοθέτη καλό θα ήταν να περιμένουν το 5απλό DVD της Criterion για το έπος του σκηνοθέτη 'Fanny and Alexander'. Πραγματικά συλλεκτικό.

give us some details...

den kserw giati yparxei theatriko kai tv version

Δημοσ.

Akujin και paredwse, eγώ πάλι έχω δει εδώ και λίγο καιρό στην βάση του in.gr στα προσεχώς τις εξής ταινίες του Μπέργκμαν:

Sommaren Med Monika (Καλοκαίρι με τη Μόνικα)

Det Sjunde Inseglet (Η Έβδομη Σφραγίδα)

Fanny och Alexander (Φάννυ και Αλέξανδρος)

Scener Ur Ett Aktenskap (Σκηνές από ένα Γάμο)

Jungfrukallan (Η Πηγή των Παρθένων)

Hostsonaten (Φθινοπωρινή Σονάτα)

Aus Dem Leben der Marionetten (Μαριονέτες)

Αναφέρονται ως ανεξάρτητες κυκλοφορίες, οπότε μπορεί να κυκλοφορήσουν και σε boxset και μεμονωμένα. Στα links που δίνω έχει και τεχνικά χαρακτηριστικά.

• Super Moderators
Δημοσ.

@ Akujin: Ό,τι λέει το play.com (στο link που έδωσα) και η ίδια η Criterion. ;)

@ konnak: Πολύ ωραίος, ευχαριστώ πολύ. Δεν γνώριζα ότι θα 'σκάσουν' τόσα πολλά έργα σύντομα. Έχει και την Πηγή των Παρθένων, έχει και την Έβδομη Σφραγίδα. Τι άλλο θέλει ένας άνθρωπος; :)

Και πάλι ευχαριστούμε για την ωραία παρουσίαση.

(Το Αυγό του Φιδιού δεν βλέπω και στεναχωριέμαι...)

ΥΓ: Δεν σχολιάζω τα περί της ηλικίας μου, ξύπνησα με καλή διάθεση. :P

Δημοσ.

egw anhsyxw pou den vlepw to wild strawberries!

Κοίτα, να το ξέχασαν αποκλείεται, οπότε μπορεί και να το προορίζουν για καμία special edition (τουλάχιστον αυτό ελπίζω εγώ...) :-)

paredwse, you 're welcome.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...