--==m@vR()-==-- Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 σορυ ρε παιδια που επεμβαινω αλλα θα ηθελα πολυ, μα παρα πολυ να μαθω πως ο φιλος μασ καταφερε να βγαλει 58 fps στο doom με την 5900, ενω εγω με εναν 3λιτρο pentium4 1g ram και την X800pro overclocked στα 513/500 με το ζορι βγαζω 56 με ολα full σε high quality.. Tι σκ@#@τα αν ειναι να πανα την πουλησω να παρω μια 5900ΧΤ που μαμαει. Η μηπως λετε να παρω μια Τi4800 να πιασω παραπανω; Α ρε δεν παμε καλα..
insomniac_new Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Loipon xwris na exw th diathesh na peisw kanwnan…parathetw ta parakatw screenhots h karta einai overclocked 490-800(statherotath) pcamd64 3.2Ghz(1mb cache) panw se asus 512 mb ram doom3 Se analush 1024 ola full xwris af,aa,vsunc cs:source Se analush 1024 me ta settings pou vlepete se dx9
--==m@vR()-==-- Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 "Doom 3 features passable benchmarking features, although it’s restrictive enough as to their relevance, or as John Carmack put it recently – “Timedemo doesn't do any game logic. Demos are always recorded at exactly 30Hz.” That and the frame rate is by default limited to 60Hz, as such benchmarking will always yield better performance than you will actually get in the game so bear that in mind" http://www.techspot.com/tweaks/doom3/index.shtm ετσι για να μη λεμε οτι θελουμε.
billpeppas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 m@vros , στο Benchmark [ TimeDemo ] το FPS Lock [ βασικά το VSync ] είναι απενεργοποιημένο , δηλαδή μπορείς να βγάλεις και 80fps π.χ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΓΗΙΝΟ PC ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ 58FPS ΜΕ ΤΗΝ FX5900XT @ 1024x768 High Quality & All Advanced Options Enabled [ except AA & VSync ] ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΛΑΝΙΕΣ. Και φυσικά ναι η FX5900XT είναι καλύτερη και από την X800Pro. [ ίσως και από την X800XT ]... Insomniac αγορίνα μου , ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ [ μπου χα χα ] ΑΠΟ Hardware , Benchmarking , ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ FX-53 ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ FPS Η ΚΑΡΤΑ. ΑΛΛΆ ΤΙ ΧΑΡΑΜΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ??? ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΙΣ ΚΑΙ 80FPS @ Ultra. ΧΕΣΤΗΚΑ. Τέρμα.
insomniac_new Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 billpeppas tis screenshots tis eides? xwris o/c h karta pianei gurw sta 40-43 se o/c pianei auta pou vlepeis Mauros mallon exeis kapio problem giati ama psakseis se kana site tha deis oti oi epidoseis sou me auth thn karta einai polu xamhles.-ektos an exeis kamia mapa mobo-mnhmh to stress test tou cs:source mhpws den eiani kai auto aksiopisto? anyway den exw kamia diathesh na peisw kanenan...o kathenas exei thn apopsi tou
insomniac_new Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 a kai kati allo me vsunc ta paotelesmata einai 5-12 peripoufps panw katw diafora// edited
--==m@vR()-==-- Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 σορυ που εμπεμβαινω παλι. ετρεξα επιτελους αυτο το time demo για να μου λυθει η απορια βρε παιδι μου να βουλωσω το στομα του insomniac να τελειωνοουμε. μονο που εκανα κατι διαφορετικο απο τον φιλο μας. το εβαλα σε 1600χ1200 με 16 anisotropic. Ρε φιλε insomniac τρελαμενε hardwarα που κανεις μαγικα με την 5900 σου (ααααχ αλι απο μας με τις ποταπες τις ATI μας) παρε τα 62 fps και σου δινω την δυνατοτητα να τα βαλεις οπου εσυ κρινεις. Και για μην εχεις να πεις και τιποτα, την vga την επανεφερα στις μαμα τιμες της και οχi o/c.
--==m@vR()-==-- Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 στισ προηγουμενες τιμες που ανεφερα στο αλλο post και οχι στο τελευταιο, τα fps ηταν μετρημενα με ενα προγαμματακι που λεγεται 'fraps' το οποιο δε ξερω και την αξιοπιστια του. οσο αφορα το system προκειται για mobo asus p4p800 e-deluxe φορτωμενο με 1G ram. ασε τωρα ρε insomniac τι να μας πεις.
billpeppas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Όσο προχωράει το topic έχει Εγω πλέον διαβάζω , δεν πρόκειται να απαντήσω , γιατί θα πέσουν κ******ια έτσι και απαντήσω... Και μην το ξεχάσουμε , με την FX5900 , έναν Athlon XP2000+ , 64MB RAM , KT266A mobo , βγάζεις: 499fps στο Doom III @ 2048x1600 @ Ultra Quality [ στο μενού !!! ]
insomniac_new Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 σορυ που εμπεμβαινω παλι. ετρεξα επιτελους αυτο το time demo για να μου λυθει η απορια βρε παιδι μου να βουλωσω το στομα του insomniac να τελειωνοουμε. μονο που εκανα κατι διαφορετικο απο τον φιλο μας. το εβαλα σε 1600χ1200 με 16 anisotropic. Ρε φιλε insomniac τρελαμενε hardwarα που κανεις μαγικα με την 5900 σου (ααααχ αλι απο μας με τις ποταπες τις ATI μας) παρε τα 62 fps και σου δινω την δυνατοτητα να τα βαλεις οπου εσυ κρινεις. Και για μην εχεις να πεις και τιποτα, την vga την επανεφερα στις μαμα τιμες της και οχi o/c. re maure den vlepeis ti sou apanthsa katholou? apolutws logko einai ta 62fps pou vgazeis.ta 56 pou eleges prin htan edelws-koufo- den katalavainw giati enantiwnesai den se eipame kai kampourh... "παρε τα 62 fps και σου δινω την δυνατοτητα να τα βαλεις οπου εσυ κρινεις" auto einai to epipedo sou? padws kalo einai na kleidwsei to thema...giati merikoi ksefeugoun
billpeppas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 "padws kalo einai na kleidwsei to thema...giati merikoi ksefeugoun" ή μήπως για να την γλιτώσεις με τα 58fps??? he he!
billpeppas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 http://www.ultimatehardware.net/doom3/doom3.htm Τελευταίο και καλύτερο από όλα. Φαίνεται πως η FX σου είναι SS [ Special Sample ] από την nVIDIA. ΓΙατί αυτή του review έπιανε 44...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.