Harroulis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Γεια σας εχω εναν Maxtor 6Y060L0, 61,5 MB o οποιος κατι εχει παθει και οταν κανω boot μου λεει οτι θα καταστραφει σε λιγο καιρο (σαν τις επικυνδινες αποστολες ενα πραγμα).Αυτο μου το λεει περιπου 1 1/2 χρονο και δεν εχει γινει τιποταΞερει κανεις πως να το κανω disable γιατι μου εχει σπασει τα νευρα,οποτε κανω boot πρεπει να παταω f4 για να συνεχισει το boot.Το Bios μου ειναι αυτο:RG84510A.86A.0033.P17.EB και το motherboard μου ειναι αυτο:intel D845GGV
panxris Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 1.Na ton pas pisw an exei akoma egiish! 2.Sto BIOS iparxei i epilogh gia to SMART 3.Mallon 61GB ine e?
Harroulis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Σε ευχαριστω καταρχην που μου απαντησες και: 1.Δεν ειναι στην εγγυηση 2.Εχω φαει τον κοσμο και δεν τη βρισκω αυτη την επιλογη στο bios γι'αυτο σας εδωσα τον τυπο του bios μηπως ξερει κανεις που ειναι? 3.Εχω ενα προγραμματακι το Active Smart 2,42 που λεει οτι ο σκληρος μου ειναι 61,5
giorgos th. Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 den exeis to manual tis mitrikis?logika tha leei ekei.allios mpes sto site tis intel kai psaksto ekei to thema.epilogi prepei standard na iparxei..
Harroulis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Μολις κατεβασα το manual θα το διαβασω και θα σας πω
Harroulis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Και δεν βρηκα τιποτα στο manual εχει κανεις καμια ιδεα?
giorgos th. Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 otan mpaineis sto bios den sou bgazei tin lista me tis ide siskeues?primary master,secondary klp klp.den mporeis na mpeis stin kathemia kai na tis allakseis tis rithmiseis?den milao gia genikes rithmiseis tou ide diaulou alla tis kathe siskeuis ksexorista.
Harroulis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 1000 Ευχαριστω Γιωργο.Το βρηκα.Πηγα στο IDE Configuration μετα στον σκληρο που ειχε το προβλημα και εκει υπηρχε μια επιλογη που ηταν ρυθμισμενη στο AUTO το αλλαξα σε USER (δηλ. να ρυθμιζετε απο τον χρηστη) και τοτε εμφανιστηκε η επιλογη S.M.A.R.T. Το S.m.a.r.t. μου εμφανιζετε πολυ καιρο ισως και δυο χρονια και ακομα να μου χαλασει ο σκληρος.Σε λιγο θα επαιρνα καινουργιο ετσι και αλλιως.Ειναι αχρηστη τελιως αυτη η επιλογη και θα μπορουσα να πω μην ανησυχειτε αν σας εμφανιστει.
tzoykas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 File mou sthn egguhsh den einai epeidh exei perasei o xronos apo to katasthma agoras h koita3es to serial number tou diskou sou sto site ths maxtor kai exei lh3ei? Ri3e mia matia ekei kai an einai akoma sthn egguhsh kane backup, kai steilton esu pisw kateu9eian. Ektos an de se endiaferoun ta data pou exeis ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.