tasoss Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Gia sas.Kapios gnostos mou to psaxnei an bori kapios na boi8isi.Thx
dim_b Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Αναστασία Μουτσάτσου & Νίκος Ζιώγαλας - Πέρασε η μπόρα
Cristina Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 'Νίκος Ζιώγαλας & Αναστασία Μουτσάτσου - Πέρασε Η Μπόρα' EDIT: χιχι! Δημήτρη!
polaki Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 TO VIDEAKI pou paizei stin othoni tou OAKA otan paizei i AEK mporei kaneis na mou pei pou tha to vroume?? Paizei sto DC?
dim_b Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Αν δεν κάνω λάθος, είναι αποσπάσματα από το DVD που κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες γιά τα 80 χρόνια της ΑΕΚ. Δεν ξέρω αν κυκλοφορεί στο DC (δεν είναι απίθανο), αλλά αν είσαι ΑΕΚτζής και αγαπάς την ομάδα σου δεν θα έπρεπε να το αγοράσεις; Εδώ εγώ είμαι Ολυμπιακός και πήγα στο γήπεδο γιά να βοηθήσω τον Ντέμη
claudio_21 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Yparxei to sygkekrimeno apospasma sto dvd. Alla de xerw kata poso yparxei sto dc. Exw to dvd kai apo ekei to eida. An kai einai enantia sthn politikh ths omados... Na'sai kala dim_b gia th vohtheia!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.