OPC Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Καλησπέρα.Ένα φιλαράκι μου θέλει να πάρει pc και του συνέστησα να αγοράσει AMD 64.Κάναμε κάποιες επιλογές αλλά θέλω ζητήσω την γνώμη σας μίας και θα μετρήσει πολύ στο τελικό αποτέλεσμα.Λοιπόν έχουμε : -AMD Athlon64 3000+ socket 754, 512KB L2 cache, SSE/SSE2, 64-bit -MSI K8T Neo FIS2R, Athlon64,VIA KT800, ATA133, AGP 8X -DIMM, 184pin, 512 MB, 2.5 volt, DDR PC3200 (DDR400) CL2.5 -Western Digital Caviar model 120 GB SATA 150 -Club3D ATI Radeon 9600XT 500MHz,128MB DDR 600MHz, DirectX 9.0, AGP 8X, 4 pipelines Το pc δεν προβλέπεται να φάει ζόρισμα απο τον χρήστη του.Απλές λειτουργίες με απλά προγραματάκια χωρίς full load και κάνα χαλαρό παιχνιδάκι. PS : Mobo με PCI 16X για AMD64 έχει βγεί ή ακόμα ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
jose Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 auto pou den exo dei einai oti i mobo sou den exei DDR II na breis mobo me ddr ii file
Dark_son20 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 eee pou tha vrei AMD me ddr2? :PPPPPPPP o controler stous amd einai pano stin CPU ara DDR2 ksexna to oso gia pciexpres perimene na vgei to NF4 kai meta apo ianouari kai an kai tha einai mono gia to 939socket kai fisika tha thes ali karta VGA oloi lene oti to MSI einai kalo....prosopiki mou apopsi kalitera des to ASUS k8n-e Deluxe
billpeppas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 jose , για πες μας mobo για AMD 64 με DDR II ... Επίσης ποιά η διαφορά [ προς το παρόν τουλ. ] στις επιδόσεις DDR & DDR II ? Εγω θα πρότεινα στον φίλο να περιμένει λίγο ακόμα , γιατί έρχονται τα motherboard με nFORCE 4 & με ATi Xpress 200. Και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. BTW , PCI Express έχουν τα 2 motherboad chipset που ανέφερα [ δηλαδή στα mobo με nF4 & Xpress 200 θα έχει PCI Express ] Edit: By the way , Gigabite Released yesterday it's nFORCE 4 motherboard. Τώρα στο εξωτερικό πρέπει να είναι ήδη στα ράφια.
OPC Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Και εγώ αυτό του είπα να περιμένει τα ΡCI-Express αλλά με το ζόρι τον κράτησα απο το να μην τον πάραγγείλει το Σάββατο (Δυστυχώς βιάζεται).Δεν είναι και πολύ των games και εκτός αυτού με το 939 θα ξεφύγει στην τιμή κάτι το οποίο δεν το θέλει.Οπότε μάλλον πάμε για AGP 8X. Για να καταλάβετε καλύτερα για τι πράγμα μιλάμε,το pc θα παίζει το mp3 του,θα δουλεύει κάνα λογιστικό πρόγραμμα τα οποία είναι αρκετά "ελαφριά" και κάνα game στυλ cmr4,command & conquer και γενικά σε τέτοια βάση. Εκτός απο την παρατήρηση του Dark_son20 για το mobo (το οποίο είχα σκοπό να το βάλω σαν second choise διότι ξέρω πως παίζει πολύ η ASUS εδώ χωρίς να λέγοντα ιδιαιτερα προβλήματα),κατά τ'άλλα έχετε κάτι άλλο που θα ήταν καλό να αλλαχτεί (όπως πχ η vga) ?
danton Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Παρε Intel Celeron einai polu kala.Celeron @933 rules!!paizeis aneta ola ta mp3 kai pacman.
Panathachamp Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Παρε Intel Celeron einai polu kala.Celeron @933 rules!!paizeis aneta ola ta mp3 kai pacman[/b']. 8)
vlachaquito Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Παρε Intel Celeron einai polu kala.Celeron @933 rules!!paizeis aneta ola ta mp3 kai pacman. xaxa palio alla panta kalo anekdotaki.. sta sovara tora..mhpos file ayto to kompiuter einai too muxh gia ton filo sou?? pisteuo oti to sygekrimeno eksiphretei tis anages kathe gamer,ara yperplhroi tis anages tou filou sou.. ase thn idia mobo (an kai tha phgaina sthn asus prosopika),vale 1 aplo amd & oxi ton 64ari & pare mia 9600 aplh oute pro oute xt. o idios den tha dei diafora & tha glitosei to ligotero 200 euro..kai me thn idia mobo mporei na kanei update opote kai otan xreiastei
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.