Προς το περιεχόμενο

PIONEER CDJ-1000mk2

tsotrilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα το θαρος και γραφω το προβλημα μου λογο του οτι πιστευω πως διαβαζουν τα topics αυτα αρκετοι DJ.

To προβλημα μου ειναι το εξης εχω τωρα καπου 6 μηνες που δουλευω ως DJ σε ενα μαγαζι.Πριν λιγο καιρο φεραμε στο μαγαζι τα PIONEER που γραφω στον τιτλο comple καταστασεις skratchακια kai ta συναφη.το θεμα ειναι οτι παρουσιαζουν το εξης προβλημα καθως παιζει ενα οποιοδιποτε κομματι ητε απο πειρατικο ητε απο αυθεντικο ειναι φορες που σταματαει να παιζει μαχαιρι...δεν κολλαει δεν εχει κανενα αλλο προβλημα μονο αυτο.Τα δουλευει κανεις αυτα τα μηχανηματα.Παρουσιαζουν αυτο το προβλημα?

Δημοσ.

Εγω εχω παιξει και με αυτο το player αλλα και με το αδερφακι του,το 800s, και δεν αντιμετωπισα ποτε αυτο που αναφερεις.Μου μυριζει προβλημα του μηχανηματος.

Κολλαει παντα στο ιδιο σημειο η σε τυχαιες στιγμες?

Δημοσ.

ειναι εντελως ακυρες οι στιγμες.Π.Χ παιζω traffic TIESTO ολο το μαγαζι στην κα..... μεσα. την επομενη μερα το ξαναβαζω και εκει που παιζει ξαφνικα stop...μα δεν ειναι παραξενο???

Δημοσ.

το κανουν και τα 2.δεν παιζει να φταει μικτης(φαινεται πως σταματαει ο player) και αλλο που ξεχασα να αναφερω ειναι οτι σε μερικα οταν κολλαει δεν βγαζει το cd αν δεν το κλεισεις και το ξανανοιξεις...

toufas ειναι πολλα τα cd που το κανει αυτο...

Δημοσ.

παίζει να είναι και πρόβλημα του μείκτη αν έχεις συνδέσει τα fader start. ίσως να τρώει κάποιο κόλλημα και να νομίζουν τα χιλιάρια οτι έκλεισε. σε αυτή την περίπτωση σταματάνε κι αυτά

να έχουν και τα δύο το ίδιο ακριβώς ελάττωμα λίγο δύσκολο

Δημοσ.

kai ego ayto nomizo tsekare to fader start...

Kai ta 2 elatomatika einai ligo xlomo...

Exoyn kai allo provlima ayta pantos...

Gia tsekarete thn epifaneia ton peiratikon cd meta apo merika paiximata...

Tha deite ena mia stroggylh gramh.... :)

Δημοσ.

Opws eipe ki o Toufas ftaiei to track.Dil kapoio provlima sto diskaki.To sygkekrimeno mixanima opws kai to CMX-3000 otan vroun skoupidaki,gratsounia den kollane opws ta alla aplws nekronei.Kako ayto gia enan dj giati oloi nomizoun oti ekane aytos kapoia vlakeia.

Δημοσ.

re tsotrilo egw paizw mousiki

me aftes tis cdieres edw kai 3 mines..kai

pragmatika einai apsoges...kanena provlima...

alla exw mikti ksirafi...isos na paizei rolo kai o miktis...

pados to pio pithano einai na sou vgikan provlimatikes...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...