tsotrilos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Πηρα το θαρος και γραφω το προβλημα μου λογο του οτι πιστευω πως διαβαζουν τα topics αυτα αρκετοι DJ. To προβλημα μου ειναι το εξης εχω τωρα καπου 6 μηνες που δουλευω ως DJ σε ενα μαγαζι.Πριν λιγο καιρο φεραμε στο μαγαζι τα PIONEER που γραφω στον τιτλο comple καταστασεις skratchακια kai ta συναφη.το θεμα ειναι οτι παρουσιαζουν το εξης προβλημα καθως παιζει ενα οποιοδιποτε κομματι ητε απο πειρατικο ητε απο αυθεντικο ειναι φορες που σταματαει να παιζει μαχαιρι...δεν κολλαει δεν εχει κανενα αλλο προβλημα μονο αυτο.Τα δουλευει κανεις αυτα τα μηχανηματα.Παρουσιαζουν αυτο το προβλημα?
Finn Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Εγω εχω παιξει και με αυτο το player αλλα και με το αδερφακι του,το 800s, και δεν αντιμετωπισα ποτε αυτο που αναφερεις.Μου μυριζει προβλημα του μηχανηματος. Κολλαει παντα στο ιδιο σημειο η σε τυχαιες στιγμες?
billpeppas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Και εγω για πρόβλημα του μηχανήματος. Μεταχειρισμένα είναι ε?
tsotrilos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 ειναι εντελως ακυρες οι στιγμες.Π.Χ παιζω traffic TIESTO ολο το μαγαζι στην κα..... μεσα. την επομενη μερα το ξαναβαζω και εκει που παιζει ξαφνικα stop...μα δεν ειναι παραξενο???
billpeppas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Πιθανότατα προβληματικό player. Και τα 2 στο κάνουν? Αν ναι , ποιόν μίκτη έχετε ?
tsotrilos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 το κανουν και τα 2.δεν παιζει να φταει μικτης(φαινεται πως σταματαει ο player) και αλλο που ξεχασα να αναφερω ειναι οτι σε μερικα οταν κολλαει δεν βγαζει το cd αν δεν το κλεισεις και το ξανανοιξεις... toufas ειναι πολλα τα cd που το κανει αυτο...
billpeppas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Ρε man , πες ποιόν μίκτη έχετε , γιατί παίζει κάτι σου λέω. trust me.
Sinonick Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 παίζει να είναι και πρόβλημα του μείκτη αν έχεις συνδέσει τα fader start. ίσως να τρώει κάποιο κόλλημα και να νομίζουν τα χιλιάρια οτι έκλεισε. σε αυτή την περίπτωση σταματάνε κι αυτά να έχουν και τα δύο το ίδιο ακριβώς ελάττωμα λίγο δύσκολο
The_player Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 kai ego ayto nomizo tsekare to fader start... Kai ta 2 elatomatika einai ligo xlomo... Exoyn kai allo provlima ayta pantos... Gia tsekarete thn epifaneia ton peiratikon cd meta apo merika paiximata... Tha deite ena mia stroggylh gramh....
Giovani Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Opws eipe ki o Toufas ftaiei to track.Dil kapoio provlima sto diskaki.To sygkekrimeno mixanima opws kai to CMX-3000 otan vroun skoupidaki,gratsounia den kollane opws ta alla aplws nekronei.Kako ayto gia enan dj giati oloi nomizoun oti ekane aytos kapoia vlakeia.
Toufas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 lol ego eipa oti fteei to track epidi einai eleino kai trisathlio
DJLM Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 re tsotrilo egw paizw mousiki me aftes tis cdieres edw kai 3 mines..kai pragmatika einai apsoges...kanena provlima... alla exw mikti ksirafi...isos na paizei rolo kai o miktis... pados to pio pithano einai na sou vgikan provlimatikes...
djmike Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 deite ta techniks ta mk2 pou vgikan se cd to apolito mixanima
Toufas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 djmike einai athlia otan kounas to platter akougonte ixi les kai pezeis pacman... ta denon einai ta kalitera cdplayers atm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.