Antonisk2003 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Έχω μια μικρή απορία! Χρησιμοποιώ το O&O defrag για να κάνω ανασυγκρότηση. Όταν ξεκινάει και τα τετραγωνάκια παίρνουν διάφορα χρώματα, υπάρχουν αρκετά που είναι κίτρινα και αν πατήσεις πάνω τους λένε MFT reserved area. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό; Δηλαδή εννοώ τα τετραγωνάκια αυτά χρησιμοποιούνται ή είναι κενά; Άλλη μια απορία! Ποια είναι η κανονική θερμοκρασία ενός δίσκου; Εμένα συνήθως είναι 34-38, είναι καλά;
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 MFT = Master File Table To MFT katarxhn anaferetai se diskous pou einai diamorfwmenoi se NTFS. Sto MFT katagrafontai ola ta arxeia kai ta directories pou exei ena NTFS volume. DEN mporei na ginei move apo kanena programma defrag h allou idous tool. Gia perisoteres plhrofories des edw : http://www.pcguide.com/ref/hdd/file/ntfs/archMFT-c.html
Teoulas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 To diskeeper έχει επιλογή για MFT και page file defragmentation. Δεν γίνεται όμως μέσα από τα windows, αλλά στο boot.
Antonisk2003 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Βασικά δεν με νοιάζει να τa μετακινήσω, απλά δεν ήξερα τι ήταν όλα αυτά τα τετραγωνάκια που έπιαναν σχεδόν το 1 τέταρτο του δίσκου μου.
Jaco Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δοκίμασε να κλείσεις το Indexing από τo run->services.msc... Ίσως μειωθεί ο όγκος του MFT, το οποίο γίνεται defrag κατά το boot και από το O&O...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.