Προς το περιεχόμενο

Στατιστικά που δίνει η Alexa (www.alexa.com)

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αληθινη ιστορια(μου την ειπε φιλος αξιοπιστος): site που καθε μηνα ανεβαινει πολυ η επισκεψιμοτητα του, στην alexa επεφτε διαρκως, μεχρι που πλεον αντι για στατιστικα βγαζει και(κερασακι στην τουρτα) :no data !!!(τα θαυμαστικα δικα μου).

Τι σημαινει αυτο? Τοσο χαοτικα λαθος ειναι?

Απο την αλλη παντα ακουω και αυτους που λενε, 'τι να κανουμε, ειναι αναξιοπιστοι αλλα δεν εχουμε και τιποτε καλυτερο να μετραμε τα τριτα sites'

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και μια παρεμφερη ερωτηση: θελει ενας μαρκετιστας εταιριας να διαφημιστει στο internet.

Που θα βρει ποιο site εχει μεγαλη επισκεψιμοτητα?

Παντως οχι στην alexa θα μου πειτε και συμφωνω απολυτα με τα τρελα και χαοτικα λαθη της...

Αλλα που?

Δημοσ.

ego tha evlepa sto alexa etsi apla gia na paro mia idea . alla den tha kathorize ayto tin apofasi mou an eimoun diafimistis . genika ta site pou exoun megali episkepsimotita fenonte . tha zitousa mallon na mou dosei statistika apeytheias apo ton server tou .

Δημοσ.

Θα κοιτούσα καταρχήν site σχετικά με αυτό που θέλω να διαφημίσω (target).. Και θα συμφωνήσω ότι τα site που έχουν μεγάλη επισκεψιμότητα (συνήθως) φαίνονται.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παντως, το οτι υπαρχει ακομη η alexa και υπαρχει κοσμος που μιλαει γι αυτην, συμβαινει μαλλον γιατι 'στους τυφλους, βασιλευει ο μονοφθαλμος...'

Ελλειψει αλλων κοινα αποδεκτων εργαλειων μετρησης...πολλοι τρωνε τις πατατες της alexa.

Δημοσ.

kala re agori mou ..den sou ftanoune tosa ilithia post pou anoigeis kathe mera? Twra tha arxiseis na ksethaueis kai ta palia sou (eksisou ilithia ) posts?

Παντως, μια τοσο αναξιοπιστη εταιρια, θα επρεπε να εχει κλεισει απο καιρο.

Kai esi tha eprepe na stamatiseis na mas prizeis ta oumpala edw kai polly kairo alla den kanoume kai etsi....

Δημοσ.

Μαλλον ομως, δεν τους συμφερει να κλεισουν, γιατι χρηματιζονται ωστε να εμφανιζουν καποια site οτι εχουν υψηλη επισκεψιμοτητα. Πληρωνεις? Φαινεται οτι εχεις μεγαλη κινηση.

Δημοσ.

kai sinexizei re malaka....To palikari den tin paleuei......ELEOS!!!!! (pou einai auth h foto me to paidaki pou euxetai "GOD PLZ MAKE IT STOP"???

KAi ti se endiaferei diladi h Alexa mjmj? Metoxes exeis ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...