karib Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Εχω windows xp. Κοιταζω μεσα στον φακελο documents and settings και βλεπω φακελους για πολλούς υποτιθέμενους χρήστες. Οπως τα εξης: All users, All users.windows, as, tade onoma, tade onoma.athina, default user, default user.windows. Ομως εγω δεν χρησιμοποιω παρα μονο ενα χρηστη τον οποιο μαλιστα μπορω να πω εχω ξεχασει ποιος ειναι, αφου καποια ρυθμιση ειχα κανει στο παρελθον στα windows και δεν μου ζητα καν login. Ολα τα υπολοιπα τι ειναι? Ρυθμισεις για ανυπαρκτους χρηστες? Ποιος τα δημιουργησε? Ειναι απαραιτητα? Μπορω να αφαιρεσω κατι? Τι και με ποιον τροπο(απο που)?
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Απο το control panel , users & password αρχησε να κανεις remove ολους τους χρηστες που δεν χρειαζεσαι. Το λειτουργικο σε ρωταει για τον καθε ενα ξεχωριστα αν θελεις να σβησεις ή να κρατησεις τα αρχεια του καθενα. Αν επιλεξεις να τα σβησει εξαφανιζεται ο χρηστης και το directory που υπηρχε στα profiles. Δυστηχως ειμαι στη δουλεια και εχω win2k και το παραπανω δεν ειναι 100% σωστο , δοκιμασε το παντως
karib Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δυστηχως ειμαι στη δουλεια και εχω win2k και το παραπανω δεν ειναι 100% σωστο Στα xp το μονο που εχει ειναι User Accounts. Εκει βλεπω 2 users. Εναν με το ονομα μου και εναν guest. 1. Κανεναν δεν μπορω να σβησω(αλλα και τι να σβησω αφου ειναι μονο 2) 2. Που ειναι ολοι οι αλλοι?
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 An pas sto control panel , click sto eikonidio system , kartela ADVANCED kai meta sto para8yro sth mesh yparxei "User Profiles" pata to koumpi Settings kai edw prepei logika na yparxoun OLOI Opoion den 8eleis kane ena click panw tou kai meta DELETE. Prosoxh prepei na eisai mesa me admin account
Teoulas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Πέρα από τα user accounts των χρηστών που έχεις φτιάξει, τα υπόλοιπα είναι ως εξής: All users -> περιλαμβάνει settings που είναι κοινά για όλους τους χρήστες (όπως π.χ. οι κοινές καταχωρήσεις στο start menu) Default user -> είναι τα settings που θα έχει κάθε νέος χρήστης. Όταν φτιάχνεις νέο user account, στην ουσία γίνεται copy όλος ο φάκελος στον αντίστοιχο φάκελο του χρήστη. LocalService/NetworkService -> είναι κάποια accounts με συγκεκριμένα προνόμια για να τρέχουν κάποια services των windows. Τέλος, αυτά τα profiles που έχουν τελεία συν κάποιο όνομα (.windows π.χ.) είναι από προηγούμενη εγκατάσταση των windows. Περισσότερες πληροφορίες στη knowledge base της microsoft.
karib Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 All users -> περιλαμβάνει settings που είναι κοινά για όλους τους χρήστες (όπως π.χ. οι κοινές καταχωρήσεις στο start menu) Default user -> είναι τα settings που θα έχει κάθε νέος χρήστης. Όταν φτιάχνεις νέο user account, στην ουσία γίνεται copy όλος ο φάκελος στον αντίστοιχο φάκελο του χρήστη. LocalService/NetworkService -> είναι κάποια accounts με συγκεκριμένα προνόμια για να τρέχουν κάποια services των windows. Δηλαδη παιδια, αν σβησω καποιους χρηστες (εκτος απο το admin που μπαινω εγω) μπορει να δημιουργηθει προβλημα στα windows? Σε καποια προγραμματα?
Teoulas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δεν αποκλείεται. Υπάρχει λόγος να τα σβήσεις;
karib Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δεν αποκλείεται. Οk, αυτο με ανησυχει. Υπάρχει λόγος να τα σβήσεις; Οχι ιδιαιτερος. Απλα ξεκαθαριζω τα χρησιμα απο τα αχρηστα.
Highlander Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Οι users με τις τελείες (π.χ. All users.windows) είναι από επανεγκατάσταση των Windows. Η νεότερη εγκατάσταση κράτησε backup τα παλιά username πριν βάλει τα δικά της.
karib Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Αν θελω να κρατησω backup εναν user, ωστε να μην γινει ποτε corrupted ή να μην χαθει(σημερα μολις εχασα εναν σε αλλο pc-τωρα ξαναστηνω ολες τις ρυθμισεις), μπορω απλα να κανω copy-paste τον φακελο?
karib Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Αν αντιγραψω τον φακελο ενος user και τον μεταφερω σε αλλο pc, μπορω να κανω login και να εχω τις ρυθμισεις μου εστω κι αν δεν λειτουργουν ολες λογω ορισμένων ελλειψεων(πχ διαφορετικη ταπετσαρια λογω ελλειψης της εικονας)? Αφορουν μονο software, έτσι δεν ειναι? Δεν τιθεται θεμα κρασαρισματος αφου δεν εχει να κανει με διαφορετικο hardware?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.