Προς το περιεχόμενο

ψύκτρες

xela

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ήθελα να μου εξηγήσετε πως δουλεύουν οι ψύκτρες?κ ποιά υλικά είναι τα κατάλληλα για αυτές

Υ.Γ.ή πείτε μου καμία σελίδα να διαβάσω...ευχατιστώ

Δημοσ.

Well,

Οι ψύκτρες έρχονται σε επαφή με τον πυρήνα / heatspreader του επεξεργαστή , και μέσω της επαφής μεταφέρεται η θερμότητα από τον επεξεργαστή στην ψύκτρα [ φυσικά όχι όλη ] , η ψύκτρα έχει πάνω έναν ανεμιστήρα ώστε να ρίχνει πάνω της κρύο αέρα , και να διώχνει τον ζεστό αέρα.

Καλά υλικά για ψύκτρες [ όσο πιο αριστερά τόσο καλύτερα ]

Γραφίτης>Χαλκός>Αλουμίνιο

Δημοσ.

πολύ απλό είναι?εγώ το έβλεπα πιο περίπλοκα το θέμα.

ο ανεμιστήρας σε ποιά θέση πρέπει να είναι?στην ψύκτρα πάνω?ή να κρέμεται από πάνω?

κ στις 2περιπτώσεις τις επιπτώσεις έχει στο σύνολο του αέρα μέσα στο κουτί?

Δημοσ.

"στην ψύκτρα πάνω?ή να κρέμεται από πάνω?"

Για λόγους ασφαλείας , κλπ οι ανεμιστήρες είναι βιδωτοί / πιασμένοι με clip στην ψύκτρα.

"κ στις 2περιπτώσεις τις επιπτώσεις έχει στο σύνολο του αέρα μέσα στο κουτί?"

Τι εννοείς?

Δημοσ.

"στην ψύκτρα πάνω?ή να κρέμεται από πάνω?"

αυτό στο είπα γιατί έχω μία zalman 3100plus που βιδώνει στις βίδες όποθ βιδώνουν οι pci κάρτες.

"κ στις 2περιπτώσεις τι επιπτώσεις έχει στο σύνολο του αέρα μέσα στο κουτί?"

εννοώ ότι το κουτί για να αερίζεται έχει ανεμιστήρες.συνήθως έναν μπροστά έναν πίσω πάνω.από εκεί κ πέρα υπάρχουν κ άλλοι όπως αυτός πάνω στην cpu.όμως επείδη σε μένα είναι δεν είναι ακριβώς πάνω στην ψύκτρα αλλά πιο πάνω στο ύψος του πίσω ανεμιστήρα δημιουργείται έτσι πρόβλημα στην ροή του αέρα?εκεί είναι προβληματισμός μου...

Δημοσ.

μήπως ξέρεις πώς να ανεβάσω εικόνα?για να σου δείξω το εσωτερικό του κουτιού μου?να μιλήσουμε κ ποιό συγκεκριμένα αφού θα έχεις κ οπτική εικόνα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...