karib Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Παιδια, κανω εγγραφες και συνηθίζω να προσθέτω sessions σε πολλά dvd και cd μου. Χρησιμοποιω το nero 6.3. Μεχρι ποσα sessions μπορω να γραψω σε dvd? Σε cd? Σε dvdrw, cdrw? Εχουν καποιο κινδυνο τα δεδομενα μου οταν τα γραφω με sessions?
billpeppas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Όσα session θες μπορείς να κάνεις. Αρκεί να έχεις space στο δισκάκι. όχι , κίνδυνος δεν υπάρχει. [ εκτός και αν κάνεις λάθος στο nero , και βάλεις εκτός από refresh και να ανανεώσει / διαγράψει τα αλλαγμένα αρχεία ] , και χάσεις κανένα αρχείο.
karib Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Όσα session θες μπορείς να κάνεις. Α, ωραια, νομιζα -λαθεμενα φαινεται-οτι μπορω να κανω μεχρι 7-8. Δεν ξερω πως μου ειχε κολλησει αυτο το νουμερο.
ViPeRMaN Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 einai alithia oti polla palia dvd drives den diavazoun multisession dvd+/-r??
patrickdrd Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Ναι, ορισμένα Dvd-rom drives ειδικά. Δες κι εδώ: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=391052
karib Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Παντως νομιζω οτι ενω παλια υπηρχαν αρκετα τετοια προβληματα, πλεον εχουν εξαλειφθει σε πολυ μεγαλο βαθμο. Παλια τα ειχα κι εγω. Τωρα πλεον οχι.(αλλα drives-οχι τα παλια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.