Προς το περιεχόμενο

Μαύρη οθόνη...

marios1957

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...που κρατάει ατελείωτα,χωρίς να μπαίνει στο λειτουργικό.Είναι εκεί που τρέχουν οι κουκιδούλες και λέει ότι φορτώνει.Αλλά ως εκεί...

Με έβαλε ο διάολος και πάτησα κάτι twaiks(;),ζήτησε restart,το είχε και έκτοτε ΔΕΝ μπαίνει.Πάω safe mode,αλλά δεν γίνεται επαναφορά συστήματος από κει.

Εκτός από format η reapair,τι άλλο μπορώ να κάνω;

WinXpProSp1.

Δημοσ.

Έτσι όπως το διατυπώνεις δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα.

Δοκίμασε να μπείς σε Safe Mode και να απεγκαταστήσεις τα προγράμματα που έβαλες.

Δημοσ.

απο safe mode με λογαριασμο administrator αν πας start>run> msconfig και μετα run μηπως τρεχει service ή κατι στο startup που δεν γνωριζεις η το εβαλε το tweak?

Δημοσ.

Μπήκα βαθύτερα στο λούκι.Αφού έκανα επανεγκατάσταση και όταν ζήτησε repair και του είπα ναι,ξανακόλησε σε κάποιο restart.Εγώ ο πονηρός,σκέφτηκα το Hiren και χωρίς να με προλάβει άνθρωπος,κατάφερα και έκανα το μηχάνημα να μην μπαίνει καν στην οθόνη την αρχική των windows.lol.

Ευτυχώς υπάρχουν άλλα δύο available μηχανήματα συν το laptop,οπότε δεν μου πολυφαίνεται η "απώλεια"...

Δημοσ.

Αχ αχ Μάριε. Με repair/επανεγκατάσταση ότι κ να είχες πειράξει θα ερχόταν το μηχάνημα αν δεν έχει hw πρόβλημα. Τα tweaking προγράμματα κατά κανόνα παίζουν με hardlinking στη registry οπότε δεν είναι εύκολο να κάνεις μαζικό "undo" σε περίπτωση που δεν μπαίνει το pc καν. Τα tweaks αυτά άστα δεν σου χρειάζονται σε κάτι εσένα Μάριε.

Μιά ερώτηση τώρα, τα "πειράγματα" που έκανες ήταν όλα "soft" ρυθμίσεις ή πείραξες τπτ ρυθμίσεις σε σχέση με χρόνους/timings κτλ. Ρωτάω γιατί το κόλλημα στην αρχική οθόνη θυμίζει boot από ανεπιτυχές overclocking. Ποιό πρόγραμμα χρησιμοποίησες;

/sc

Δημοσ.
Αχ αχ Μάριε. Με repair/επανεγκατάσταση ότι κ να είχες πειράξει θα ερχόταν το μηχάνημα αν δεν έχει hw πρόβλημα. Τα tweaking προγράμματα κατά κανόνα παίζουν με hardlinking στη registry οπότε δεν είναι εύκολο να κάνεις μαζικό "undo" σε περίπτωση που δεν μπαίνει το pc καν. Τα tweaks αυτά άστα δεν σου χρειάζονται σε κάτι εσένα Μάριε.

Μιά ερώτηση τώρα' date=' τα "πειράγματα" που έκανες ήταν όλα "soft" ρυθμίσεις ή πείραξες τπτ ρυθμίσεις σε σχέση με χρόνους/timings κτλ. Ρωτάω γιατί το κόλλημα στην αρχική οθόνη θυμίζει boot από ανεπιτυχές overclocking. Ποιό πρόγραμμα χρησιμοποίησες;

/sc[/quote']

Εσύ φταις για όλα,αν δεν το κατάλαβες. :lol: .Αφού ήξερες ότι θα γίνω ο πατέρας τους(κοινώς θα τους φαμίσω τη μάνα :lol: ),γιατί μου τάφησες μέσα στο σκληρό;

Καλά,ε,άμα γυρίσεις,θα βλαστημίσεις την ώρα που με γνώρισες :lol: ,σε περιμένει πολύύύ κουπί με τα μηχανάκια μου.Μέχρι και Ultra scazi 2 θα βάλω πάνω.

Λέω να προσπαθήσω να βγάλω από μέσα τα mame και ότι άλλο μπορέσω και μετά πάει για format...

Δημοσ.

Τελικά,ξεκουράστηκε,μπήκε μία σε safe mode μόνος του(ορκίζομαι,δεν πείραξα τπτ),ξανά restart και ...πετάει.

Το format όμως δεν το γλυτώνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...