wiz@rd21 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Καλησπέρα, έχω ένα Samsung SGH-E700. Προχτές πήγα να πάρω ένα καλώδιο από τον Γερμανό ώστε να μπορώ να συνδέω το κινήτο με το PC. Ο πωλητής μου το δείχνει και μου λέει 48!! ευρώ. Σοβαρά; για ένα καλώδιο USB; Έχει, μου λέει, και ένα CD μαζί. Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει στην αγορά κάτι εναλλακτικό ώστε να γλιτώσω αυτή την κοροϊδία;
billpeppas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Στην Vodafone έχουνε [ εννοώ στα καταστήματα Vodafone ]
wiz@rd21 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Εννοείς φαντάζομαι ότι πουλούν όχι κατ΄ ανάγκη το αυθεντικό καλώδιο της Samsung
Founes Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 kollite pare adaptoraki IrDA, ektos oti sinergazete apsoga me to E700, sinergazete kai me kathe kinito pou exei yperithres. i timi tou auti ti stigmi nomizw pws einai peripou sta 30E
wiz@rd21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Τελικά βρήκα από φίλο ένα καλώδιο της mobileaction για Samsung το οποίο με το που το βάζω στο κινητό, αυτό σβήνει και έτσι δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με το PC. Άκουσα ότι μπορεί να θέλει αναβάθμιση το λογισμικό του κινητού, το οποίο όμως θεωρώ τραβηγμένο. Έχει κανείς να πει κάτι για να βοηθήσει; Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.