peterparapan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Εκτός από τα καλώδια, τις άλλες συσκευές κ.λ, θόρυβο αν προσέξεις προκαλούν και τα drives όταν δουλεύουν. Χαμήλωσε όλες τις περιττές εντάσεις από τον sound mixer σου για να λυθεί αυτό. Από την άλλη ένα πιο σπάνιο πρόβλημα είναι να έπαθε ζημιά το ηχείο-α σου. Αν ανοίξεις το ηχείο υπάρχουν τα καλώδια που καταλήγουν στο σώμα του ηχείου. Από εκεί ξεκινούν δύο καλώδια που είναι γυμνά και σχετικά χοντρά και φαίνονται σαν πλεγμένα. Αυτά τα καλώδια συνήθως περνούν τη μεμβράνη και κολάνε πάνω σε αυτή με ένα ελαστικό σχεδόν υλικό σαν κόλα και καταλήγουν στο πηνείο κ.λ. Την ώρα που παίζουν τα ηχεία και στις χαμηλές - μεσαίες συχνότητες, αν τεντώσεις προσεκτικά αυτά τα καλώδια (οχι και τα δυο μαζί με μεταλικο εργαλείο, θα παίξει βραχυκύκλωμα) και εφόσον έχεις αυτό το πρόβλημα, λογικά θα σταματήσουν οι θόρυβοι-διακοπές. Αν συμβαίνει αυτό πρέπει να αντικατασταθούν αυτά τα καλώδια, από μαλακά γυμνά καλώδια, από τις μεμβράνες μέχρι εκεί που κολούν στο σώμα με τα καλώδια που καταλήγουν έξω. ΠΡΟΣΟΧΗ θέλει λεπτή δουλειά υπομονή και κατάλληλα εργαλεία. ΔΕΝ μπορεί να το κάνει οποιοσδήποτε γιατι θα κλαίει για το ηχείο μετά... καλή επιτυχεία σε όσους το προσπαθήσουν. Εργαλεία.. αφού ανοίξετε το ηχείο:κοφτάκι, κολητήρι και καλάι, μαχαιράκι για να αφαιρέσετε την κόλα αν χρειαστεί, κατάλληλο καλώδιο. Ελπίζω και εύχομαι να μην έχεις τέτοιο πρόβλημα φίλε μου. Απλά μπορεί να βοηθήσει κάποιον με όρεξη και περιέργια..
insomniac_new Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 insomniac poio programmataki den evales? ap oti eida sthn upofrafh sou exoume to idio susthma hxou. den evala to programma soundmax (kapws etsi legetai nomizw) apla gia na perasw tous drivers ths kartas hxou den etrexa to setup twn drivers ths kartas hxou apla phga sto device manager kai tou edeiksa to path pou vrhskontai oi drivers ths kartas hxou.An den katalaves kati pes.. ap oti katalava exoume to idio problem
iNfErNeR Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Egw eixa to idio provlima me ta creative inspire 7.1 kai tin audigy 2. Anagastika na ta giriso piso kai afou mou edosan kainouria meta apo 1 mina eixan to idio provlima!!! Ta ksanapiga piso mou edosan pali kainouria kai ta exw 1 xrono sxedon twra. Mipos exeis kanei install to AC3Filter?
perrys Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Παιδιά τελικά αυτό μου φαίνεται το έχουμε πάθει πολλοί λες και τα ηχεία είναι στοιχειωμένα . Πρόβλημα ηχείων δεν νομίζω να είναι δεν γίνεται τα ηχεία όλων μας να είναι για πέταμα,δεν ξέρω τελιοκά μήπως είναι πρόβλημα ρευματος και χρειάζεται σταθεροποιητής τάσεις η κάτι για τις παρεμβολές του ρεύματος . ΓΙΑ το AC3Filter δεν ξέρω τι γίνεται εγω πάντος το έχω δει στο πινακα ελέγχου. Με το power dvd η διακοπες είναι πρόβλημα του προγράματος. Τι φταίει τελικά ένας θεός ξέρει τι γινεται γιατί στα settings τις κάρτας τα έχω κάνει όλα και έκει που λες το έφτιαξα μετα από λίγες μέρες πάλι τα ίδια άρα το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι υπάρχει πρόβλημα με το ρεύμα, τώρα εαν θέλει UPS, σταθεροποιητή, η κάτι για τις παρεμβολες, δεν ξέρω, είδωμεν, να δούμε πως θα λυθεί το μυστήριο.
billpeppas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 To SoundMAX μην το βάζετε. Είναι αρκετά προβληματικό.
The Crow Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Και εγώ είχα το AC3 Filter και είχα το ίδιο πρόβλημα!Τώρα το έβγαλα και παρακολουθώ αν θα το ξανακάνει.Πάντως από χτες που το έβγαλα δεν έχει κάνει τσικ! Για να δούμε!Πάντως παίζει να ήταν το AC3 Filter γιατί το τσικ το έκανε μόνο από το κεντρικό.Παιδιά για ανεβοκατέβασμα ρεύματος δε νομίζω γιατί εγώ τα έχω πάνω στο ups και παλι το έκανε!
perrys Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Φιλαράκο το AC3 Filter πως το έβγαλες και τι ακριβώς κάνει χρειάζεται??
The Crow Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Εμένα το AC3 filter μπήκε όταν εγκατέστησα τα Kazaa lite codecs.Όταν τα έκανε απεγκατάσταση βγήκε.
perrys Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Σωστά γιατί το έχω και εγώ το kazaa lite codecs, άντε να βγάλουμε και αυτό να δούμε τι θα γινει.Αμα ακούσεις πάλι τσικ ενημέρωσε μας γιατί τώρα που μου είπες ότι έχεις και UPS δυσκολέυουν τα πράγματα.
whiteman7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 oreos aytos me tis klaketes,mialme lithik apo ta gelia...arxige eisai protos re perrys akoma sou kanei ayton ton g....o thorybo?
perrys Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 To κάνει ρε φιλαράκο αλλά το πρόβλημα είναι ότι το κάνει όποτε γουστάρει συτό αλλά που θα μου πάει,θα την βρώ την άκρη.
perrys Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Για την ώρα δεν έχω ακούσει τίποτα μπορεί να έφταιγε και το AC3 filter .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.