Προς το περιεχόμενο

Αγορα Ασυρματου mouse !!

jose

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το εχω τωρα ... στο χερι μου...Μια χαρα ειναι.Εγω προτιμω γενικα Microsoft. :D :D Εχω δοκιμασει και Logitec. :D :D :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πρωτο μου mouse cordless το ειχα παρει πριν 3 χρονια. Το Microsoft Explorer. Το ιδιο με αυτο της φωτο, αλλα αλλο χρωμα. Μια χαρα ηταν, αν και για να ειμαι ειλικρινης οχι τοσο καλο οσο το ΜΧ700 που εχω τωρα. Πλεονεκτημα του Microsoft, ηταν καλυτερα σχεδιασμενο στο χερι. Μειονεκτημα οτι ειχε ενα μικρο lag, που το logitech δεν εχει. Βολευουν πολυ τα cordless, αν και ειναι πιο βαρια, λογω της παρουσιας των μπαταριων.

Αν παιζεις παιχνιδια θα σου ελεγα να μην παρεις cordless.

Ο παλιός explorer της microsoft δεν έχει σχέση με αυτό που σκέφτεται το jose. Έχω και τα δύο και το καινούριο έιναι πολύ πιο ακριβές, ελαφρύ και εξαιρετικά οικονομικότερο στις μπαταρίες του.

Για τα καινούρια logitech δεν έχω γνώμη.

καλα ντε μη βαρας.... :D :D

Κι εγώ το ίδιο έχω αλλά το black leather...

όμορφο είναι αλλά :παραπάνω από 1 με 1.5 μέτρο χάνει το σήμα .Θα μπορούσε να έχει καλύτερη ποιοτητα κατασκευής για την τιμή του(Όταν το πήρα είχε 60euro)

logitech lazer mouse to kalytero cordless mouse

Αναμφιβολα ;)

Μερικοι ομως εδω στην Ιταλια εχουν παραπονεθει οτι δεν «παταει» καλα. Κουναει δηλ λιγο γιατι καποιο pad του ειναι ελατωματικο. Βεβαια μαλλον για καποια παρτιδα με τα συγκεκριμενα pads θα ειναι, αλλα θα ηταν σκοπιμο να το ελεγξει οποιος εχει σκοπο να το αγορασει.

Ο παλιός explorer της microsoft δεν έχει σχέση με αυτό που σκέφτεται το jose. Έχω και τα δύο και το καινούριο έιναι πολύ πιο ακριβές' date=' ελαφρύ και εξαιρετικά οικονομικότερο στις μπαταρίες του.

Για τα καινούρια logitech δεν έχω γνώμη.[/quote']

Πιθανον, εχουν περασει και καποια χρονια απο τοτε :roll: Εγω παντως στη θεση του, θα επαιρνα το Logitech ΜΧ700 αν η τιμη του φυσικα ειναι περιπου ιδια με του Microsoft.

basika exo dei arketa mouse wirless kai exo kataliksei oti einai perito na doso polla xrimata, diladi apo 30-40 mporo na doso... ta perisotera pou mou aresan itan tis microsoft tora pio apola den ksero ...

http://www.infoshop.gr/show.asp?id=3&subid=22

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...