karib Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Εχω πολλά cds-dvds με φωτογραφιες. Για την οργανωση τους τα εχω αποθηκευμενα σε φακελους. Ωστοσο πλεον οι φωτο εχουν γινει πολλες, το ιδιο και οι φακελοι. Θα με ενδιεφερε ενα προγραμμα το οποιο να κρατά σαν βιβλιοθηκη, οργανωμενα και με ευχρηστία, σελίδες με thumbnails των φωτογραφιών που εχω σε διαφορα cds-dvds κλπ. Κατι σαν οπτικα ευρετηρια. Εχετε να μου προτεινετε τετοιου ειδους προγραμματα?
talos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Πραγματικά κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ πρακτικό! Θα μ' ενδιέφερε κι εμένα!
karib Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Να δουμε αν ξερει κανενας insomniac καποια πρακτικη λυση.
Cristina Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Νομίζω πως και το ACDsee κάνει αυτό που θες. Δεν το έχω δοκιμάσει όμως... Υπάρχουν αρκετά προγράμματα γι αυτήν τη δουλειά. Ρίξε μια ματιά ε δ ώ. Όλο και κάτι θα βρεις.
Dreamcatcher Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 gia tsekare to imatch .apo ta kalitera ergaleia tou idous
karib Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 gia tsekare to imatch .apo ta kalitera ergaleia tou idous Ρε γαμωτο ηταν αναγκη να ειναι 35mb trial donwload?
blackhumor Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Νομίζω πως και το ACDsee κάνει αυτό που θες. Δεν το έχω δοκιμάσει όμως... Υπάρχουν αρκετά προγράμματα γι αυτήν τη δουλειά. Ρίξε μια ματιά ε δ ώ. Όλο και κάτι θα βρεις. Όντως θα κάνεις πολύ καλή δουλειά με το ACDsee... Τσεκαρέ το...
karib Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Όντως θα κάνεις πολύ καλή δουλειά με το ACDsee... Τσεκαρέ το... Απο που στο Acdsee?
kinitos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 paidia ena para poli kalo kai isos korifi sto stil ayto einai to picasa psakse sto google kai tha to vris kai den einai megalo. sou kratai kai xronologika kai me arxia kai apo ola pistevo na sou kani doulia
StavrosD Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Ρίξε μια ματιά στο WhereIsIt http://www.whereisit-soft.com/ Thumbnails plugins: Bitmap Image Thumbnails (*.BMP, *.RLE, *.DIB) CompuServe Image Thumbnails (*.GIF) JPEG Image Thumbnails (*.JPG, *.JPE, *.JPEG, *.JFIF) PNG Image Thumbnails (*.PNG) ZSoft Paintbrush Image Thumbnails (*.PCX, *.PCC, *.SCR) Kodak Photo-CD Image Thumbnails (*.PCD) TIFF Image Thumbnails (*.TIF, *.TIFF, *.FAX) Photoshop Image Thumbnails (*.PSD, *.PDD) Targa Bitmap Thumbnails (*.TGA, *.ICB, *.VDA, *.VST) SGI Image Thumbnails (*.SGI, *.BW, *.RGB *.RGBA) Portable Pixel/Gray Map Image Thumbnails (*.PPM, *.PGM, *.PBM) Autodesk Image Thumbnails (*.CEL, *.PIC) Windows Metafile Thumbnails (*.WMF, *.EMF) Icon Images (*.ICO) Cursor Images (*.CUR, *.ANI) Encapsulated PostScript Files (*.EPS) Application Icons (*.EXE) Disk Custom Icons (*.*) MP3 Attached Picture Thumbnails (*.MP3) Adobe Illustrator Thumbnails (*.AI) Canon EOS Digital Camera Raw Files (*.CRW) Nikon Digital Camera Thumbnails (*.NEF) Zeiss LSM 5 Thumbnails (*.LSM)
dwarves Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 karib, to acdsee 6 kai panw to kanei...exei library...kai index....kai ftiaxnoun kai albumakia...apla einai arketa argo...kai vari...
netcrawler Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Να προτείνω και εγώ με την σειρά μου το ACDsee 7 Powerpack έχει σχεδόν τα πάντα
dwarves Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 netcrawler, einai grhgoro??? se sxesh eidika me to 6...pou gia na anoiksi...xwreueis ton xoro tou acdsee????
karib Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Λοιπον... Εχω ξεκινησει και προσπαθω να δοκιμασω ολα οσα μου προτεινετε. Το Picasa αν και πολυ ωραιο, σε αναγκαζει να τα εχεις ολα στο σκληρο. Ομως εγω θελω απλα να εχω thumbnails και την οργανωση στο σκληρο, οχι τις ιδιες τις εικονες. Οταν κανει Import τις εικονες, τις αντιγραφει στο σκληρο, απο cd κλπ. Το Whereisit, ενω ειναι πολυ καλο, αποθηκευει την διαδρομη των αρχειων απο το εκαστοτε Media(πχ cd το οποιο φυσικα δεν ειναι παντα στο drive), παρολα αυτα, δεν εχει την δυνατοτητα για thumbnails. Δειχνει thumbnails το native των windows, δηλαδη καμια σχεση με την πραγματικη φωτο. Οποτε το ενα τα θελει ολα στο σκληρο, το αλλο δειχνει πληρη δομη και διαδρομη αλλα οχι thumbnails. Εχετε να μου προτεινετε κατι που να μην εχει τις παραπανω αναφερθεισες αδυναμιες? Και thumnails κανονικα, αλλα χωρις να απαιτει τις εικονες στο σκληρο αλλα να μπορει να παιρνει snapshots και απο cd-dvd κλπ??
netcrawler Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 netcrawler[/b'], einai grhgoro??? se sxesh eidika me to 6...pou gia na anoiksi...xwreueis ton xoro tou acdsee???? Να σου πώ σε έναν AMD700 είναι πιό γρήγορο απο το ACDSEE6 Powerpack :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.