red30 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Παιδες εχω ενα περίεργο πρόβλημα προς επίλυση: Μιλάω (chat) με ενα φίλο και παλιο συνάδελφο που βρίσκεται στο Ηράκλειο (Κρητης). Εχει ADSL και τυχαία βλέπω το IP του να ειναι Forthnet DSL αλλα με nslookup βλέπω οτι ειναι IP ΑΘΗΝΑΣ!!! πχ. εχω κρατήσει το 212.251.111.xxx (βάλτε οτι θελετε εδω) ή ας πούμε και το 212.54.220.xx ... δείχνουν ΑΘΗΝΑ!! Γινεται αυτο;;; Θα τρελαθώ εντελώς!! Κάποιος απο Κρήτη με DSL θα μας διαφώτιζε , νομίζω κάποια παιδιά μπαίνουν εδω στο insomnia. Ευχαριστω εκ των προτέρων οποιον απαντήσει σ'αυτο το περίεργο πρόβλημα :wink:
JoKo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το BB-RAS (κεντρικό σημείο πρόσβασης) βρίσκεται στην Αθήνα... Έτσι και εγώ π.χ. που βρίσκομαι Ξάνθη μού εμφανίζει IP Θεσσαλονίκης (υπάρχουν BB-RAS μόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη). Για περισσότερες πληροφορίες κοίτα το ADSLgr.com.
red30 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Σ'ευχαριστω & υποκλίνομαι!! φευγω αμέσως για αναζήτηση, μου έλυσες μεγάλη απορία!
poulinos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Παιδες εχω ενα περίεργο πρόβλημα προς επίλυση: Μιλάω (chat) με ενα φίλο και παλιο συνάδελφο που βρίσκεται στο Ηράκλειο (Κρητης). Εχει ADSL και τυχαία βλέπω το IP του να ειναι Forthnet DSL αλλα με nslookup βλέπω οτι ειναι IP ΑΘΗΝΑΣ!!! πχ. εχω κρατήσει το 212.251.111.xxx (βάλτε οτι θελετε εδω) ή ας πούμε και το 212.54.220.xx ... δείχνουν ΑΘΗΝΑ!! Γινεται αυτο;;; Θα τρελαθώ εντελώς!! Κάποιος απο Κρήτη με DSL θα μας διαφώτιζε ' date=' νομίζω κάποια παιδιά μπαίνουν εδω στο insomnia. Ευχαριστω εκ των προτέρων οποιον απαντήσει σ'αυτο το περίεργο πρόβλημα :wink:[/quote'] iparxoun 3 bb-ras.2 athina kai enas salonika.mporei bebea kai kapoia stigmi kapoios pou ine salonika na pesei stis athinas.
red30 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 και πάλι ευχαριστω για ολες τις απαντήσεις
poulinos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 και πάλι ευχαριστω για ολες τις απαντήσεις xethaba topics kai brika kai auto kai apantisa pio sigkekrimena.an kai exei perasei enas minas idi.oti allo xriasteis pesto mas/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.