Προς το περιεχόμενο

Παρακαλώ τα φώτα σας για ενα θέμα (IP Forthnet και nslookup)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες εχω ενα περίεργο πρόβλημα προς επίλυση:

Μιλάω (chat) με ενα φίλο και παλιο συνάδελφο που βρίσκεται στο Ηράκλειο (Κρητης). Εχει ADSL και τυχαία βλέπω το IP του να ειναι Forthnet DSL αλλα με nslookup βλέπω οτι ειναι IP ΑΘΗΝΑΣ!!!

πχ. εχω κρατήσει το 212.251.111.xxx (βάλτε οτι θελετε εδω) ή ας πούμε και το 212.54.220.xx ... δείχνουν ΑΘΗΝΑ!! Γινεται αυτο;;; Θα τρελαθώ εντελώς!!

Κάποιος απο Κρήτη με DSL θα μας διαφώτιζε , νομίζω κάποια παιδιά μπαίνουν εδω στο insomnia. Ευχαριστω εκ των προτέρων οποιον απαντήσει σ'αυτο το περίεργο πρόβλημα :wink:

Δημοσ.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το BB-RAS (κεντρικό σημείο πρόσβασης) βρίσκεται στην Αθήνα... Έτσι και εγώ π.χ. που βρίσκομαι Ξάνθη μού εμφανίζει IP Θεσσαλονίκης (υπάρχουν BB-RAS μόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη).

Για περισσότερες πληροφορίες κοίτα το ADSLgr.com.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Παιδες εχω ενα περίεργο πρόβλημα προς επίλυση:

Μιλάω (chat) με ενα φίλο και παλιο συνάδελφο που βρίσκεται στο Ηράκλειο (Κρητης). Εχει ADSL και τυχαία βλέπω το IP του να ειναι Forthnet DSL αλλα με nslookup βλέπω οτι ειναι IP ΑΘΗΝΑΣ!!!

πχ. εχω κρατήσει το 212.251.111.xxx (βάλτε οτι θελετε εδω) ή ας πούμε και το 212.54.220.xx ... δείχνουν ΑΘΗΝΑ!! Γινεται αυτο;;; Θα τρελαθώ εντελώς!!

Κάποιος απο Κρήτη με DSL θα μας διαφώτιζε ' date=' νομίζω κάποια παιδιά μπαίνουν εδω στο insomnia. Ευχαριστω εκ των προτέρων οποιον απαντήσει σ'αυτο το περίεργο πρόβλημα :wink:[/quote']

iparxoun 3 bb-ras.2 athina kai enas salonika.mporei bebea kai kapoia stigmi kapoios pou ine salonika na pesei stis athinas.

Δημοσ.
και πάλι ευχαριστω για ολες τις απαντήσεις ;)

xethaba topics kai brika kai auto kai apantisa pio sigkekrimena.an kai exei perasei enas minas idi.oti allo xriasteis pesto mas/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...