Προς το περιεχόμενο

Κλέφτες μαγαζιά???

basilisfou1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μερικά μαγαζιά προσπαθούν να εκμεταλεύτουν τους καταναλωτές!!!

Πήγα σε ένα μαγαζί και του ζήτησα τιμές για συγκεκριμένο Hardware και μου έβαζε δικά του δείτε τα παρακάτω!!

cpu Amd Athlon 64 2800 150E

ή

cpu Amd athlon 64 3000 174E

Mb k8 QDI 97E

ή

MSI k8 NNEO 122E

512/400 Kingston 96E

Nvidia fx 5500 TD 128mb MSI 110E

Tower + τροφοδοτικο 65Ε

DVD REC NEC 3500 +-16x 95E

DVD ROM SAMSUNG 16x48 37E

80 gb MAXTOR 72E

Floppy 14E

TV Tuner 47E

ΑΝ τα προσ8έσετε όλα πάει στα 830Ε ή 780E

Και μου λέει μετά στα αφήνω όλα αυτά 1080Ε!!!!!

Και με οθόνη ΤFT 1360Ε

Δημοσ.

Με 1030 μπορώ να φτιάξω τον εξής υπολογιστή

athlon 64 3500+ box 2,2 GHZ 512 KB

512 MB DDR DIMM PC 3200 - 400 LIFETIME WARRANTY

ASUS 9600 XT/TVD- 128 MB

WD 80 GB/7200rpm, 8MB buffer

DVD-R LG 4160 DUAL LAYER(RETAIL, 16x4x32x)

DVD PIONEER 16x52x(IDE,BULK)

Κουτί με παραθυράκι

Mb ASUS A8V DELUXE

Δημοσ.

Δεν μου κάνει εντύπωση αυτό που λες. Σε αυτές τις περιπτώσεις όμως καλό είναι να αναφέρουμε και το μαγαζί για να μην την πατάνε και οι υπόλοιποι...

Δημοσ.

Το θεωρώ τουλάχιστον αστείο να πάει κάποιο μαγαζί να σε "κλέψει" σε πρόσθεση που μπορεί να τον βγάλει ψέφτη κ ένα παιδάκι δημοτικού.

Η δεν στα είπε όλα - π.χ. χρεώνει εργασία; μεταφορά; os;; -

ή απλά δεν μας τα λες όλα. ΦΠΑ υπολόγισες;

/sc

Δημοσ.

Ti metafora afou einai dipla sto spiti mou!!! Tosa mou eipe!!! To magazi den mporw na to anaferw!!H synarmologish sto plasio 50E paei mporei kai ligotero!!

Eyaksa kai sto plasio kai o ypologisths pou mou dinei kanei toulaxiston 50E me 60E ligotera!!!

polla den einai gia floppy ???

oso gia to 1080E prepei na perilamvanei FPA kai metafora i synarmoligisi...

Ma kai o ypologisths pou sas eipa me 1030 xwris sunarmologish oi times einai me fpa

Δημοσ.
Ti metafora afou einai dipla sto spiti mou!!! Tosa mou eipe!!! To magazi den mporw na to anaferw!!H synarmologish sto plasio 50E paei mporei kai ligotero!!

Eyaksa kai sto plasio kai o ypologisths pou mou dinei kanei toulaxiston 50E me 60E ligotera!!!

polla den einai gia floppy ???

oso gia to 1080E prepei na perilamvanei FPA kai metafora i synarmoligisi...

Ma kai o ypologisths pou sas eipa me 1030 xwris sunarmologish oi times einai me fpa

Kαι κανεις θεμα για 50 - 60 euro?

Δημοσ.

Autos mou egraye tis times twn pragmatwn pou mou eipe na balw ! opou an ta a8roisoume bgainoun 830 i 780 analoga me to cpu. kai moy leei 1080 synolika .

otan lew sto plaisio oti o ypologisths autos kanei 50E me 60E ligotera ennow oti kanei 780 i 730 .

Dhladh anebase tis times se ka8e idos kai pairnei kai 250E gia synarmologish!!

Δημοσ.

Δεν ειναι και τοσο μεγαλη η διαφορα αν σκεφτεις οτι ενα μικρο μαγαζι ειναι (υποθετω σε σχεση με το πλαισιο) εγω μπορει και να το αγοραζα απο κει!

Δημοσ.
Δεν ειναι και τοσο μεγαλη η διαφορα αν σκεφτεις οτι ενα μικρο μαγαζι ειναι (υποθετω σε σχεση με το πλαισιο) εγω μπορει και να το αγοραζα απο κει!

Μάλλον δεν προλαβες να δεις την απαντησή μου!!!

Δημοσ.

To Πλαίσιο, οσες φορες εχω παρει κατι απο εκει,δεν χρεώνει συναρμολόγηση,πρώτη φορά το ακουσα εδω.Ή δεν κατάλαβα κάτι;

Από εκεί και πέρα ειναι λογικό ότι δεν μπορεί το καθε συνοικιακο μαγαζάκι να κανει ίδια τιμή με το Πλαίσιο,και ούτε φυσικα να σε υποχρεώσει να παρεις από εκεί.

Δυστυχώς πολλοί απο τους μικρούς επιλέγουν να καταφεύγουν σε τέτοιες τακτικές για να βγαίνει το μεροκάματο,όπου σε πιάσουν...αλλά είπαμε,κανεις δεν σε υποχρεώνει να παρεις κατι απο εκεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...