Προς το περιεχόμενο

Disconnect απο το internet με ISDN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τις τελευταίες 3 μέρες παρατήρησα οτι όταν κάποιος παίρνει τηλέφωνο σπίτι, κάνει disconnect απο το internet το pc μόλις σηκώσω το τηλέφωνο. (κάτι όπως γινόταν με το PSTN και την αναμονή κλήσης)

η σύνδεση μου είναι PSTN, και έχω συνδέσει στην πρώτη γραμμή του netmod το τηλέφωνο και στην δεύτερη το modem απο το pc. (δεν λειτουργεί ως modem το netmod).

Καμιά ιδέα????

p.s. δεν ξέρω αν παίζει ρόλο στο isdn, αλλά η αναμονή κλήσης είναι απενεργοποιημένη.

επίσης στο netmod αναβοσβήνει το λαμπάκι της 1ης γραμμής όταν είμαι στο internet, χτυπάει το τηλέφωνο, το σηκώνω, αναβοσβήνει και το λαμπάκι της 2ης γραμμής (στιγμιαία δηλαδή αναβοσβήνουν και τα δυο), κάνει disconnect, σβήνει το 1ο και συνεχίζει να αναβοσβήνει το 2ο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To exw paratirisei k egw auto to fenomeno, mono pu emena to kanei mia sto toso. Den exw vrei lisi, oute to exw psaksei gia to logo tou oti emena to kanei spania. Akoma exw paratirisei pws den to kanei pada akrivos tin stigmi pu me pernoun til alla isws k meta apo 5 min pu borei na milaw sto til.

Kapioi mu eixan pei pws fteei to netmode alla to epsaksa k den einai afto gia to logo tou oti egw alaksa siskevi ( netmode ) k mu to ksanaekane.

An tha elega pws pezei kati me tin tasi tha itan paralogo ? Oses fores sxedon exw parei ston ote k tous exw pei pws to netmode mu kanei m@lakioules mu lene pws fteei i tasi.

Anyway den xaneis tpt na pareis ena til sto 08001126000 gia plirofories k meta sto 121 gia vlaves!! :)

YP. Kserw den vohthisa polu, apla sou lew pws den eisai o monos :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...