Προς το περιεχόμενο

HELP ΓΙΑ ΕΓΓΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΚΛΗΡΟΥ SATA

kostas koyt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα ένα σκληρό 120GB SATA kai τον συνδεσα μέσω pci kontroler sunix το περίεργο είναι ότι η διαμορφώσει σε ΝΤFS σταματάει στο 99% :( μέσω διαχείρισης δίσκων. γίνεται όμως σε FAT 32 με το acronis partision αλλά όχι σε NTFS και με ένα προγραματακη της seagate τι μπορεί να φταίει η pci κάρτα η το mombo η το BIOS . :?: Ο υπολογιστής είναι P4.2.53 GH me maderbord DFI PE11-TC ένα σκληρό WD40 GB WIN XP PRO me sp2. SOS Παιδεύομε 20 μέρες, έψαξα όλο το foroum :evil: .

Δημοσ.

"o controller ftaiei"

Από που το συμπέρανες αυτό???

:D

Δοκίμασε αν μπορείς τον δίσκο σε άλλο PC.

Φυσιολογικά θα γίνει το Format σε NTFS στο άλλο PC.

Πιθανολογείται πρόβλημα των Windows σου.

Δημοσ.

Δοκίμασε αν μπορείς τον δίσκο σε άλλο PC.

Φυσιολογικά θα γίνει το Format σε NTFS στο άλλο PC.

Του έκανα fornat ntfs σε Άλλο pc και έγινε κανονικά ,όταν όμως το έβαλα στο δικό μου δεν λειτουργούσε και στης ιδιότητες έγραφε ότι έχει αρχεία RAW , μέγεθος 0, χρησιμοποιείτε 0.

Δημοσ.

Φίλε billpeppas δεν έκανα format αλλά δοκίμασα να κάνω εγκατάσταση στο SATA αλλά μου είπε ότι δεν είναι διαμορφωμένος και του είπα να τον διαμόρφωση αλλά όταν έφτασε στο τέλος μου έβγαλε σφάλμα ότι δεν είναι δυνατή η διαμορ. Έβαλα από δισκέτα με f6 drivers του κοντρολερ τι άλλο έχω τρελαθεί :?: HELP :!:

Δημοσ.

Φίλε billpeppas μήπως το motherboard είναι παλιό και θέλει bios uptade?

Toν συγκεκριμένο δίσκο τον έφερε σε μένα ο Κώστας kai δούλευε μια χαρά, άρα δεν είναι πρόβλημα δίσκου, το format γιατί να βοηθήσει στην συγκεκριμένη περίπτωση?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...