xela Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 μπορείτε να με βοηθήσετε να στήσω ένα δίκτυο 2υπολογιστών μέσω crossover καλωδίου? έχω στήσει το δίκτυο έχω βάλει κ τους υπολογιστές μέσα αλλά εκεί κολάω. πάω στο έναξη->εκτέλεση->\\pc1\c$ κ μου βγάζει το εξής μήνυμα μέσα στο πάραθυρο που ανοίγει: όνομα:\\pc1\guest password: εδώ τι κάνω???[/img] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Αν πας στην κατηγορία ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ υπάρχει sticky ένας οδηγός δικτύωσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaVe Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Lisi mu mia aporia, stin enarksi meta ektelesi klp giati pas ? Ti thes na kaneis me ta 2 pcs ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xela Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 να μεταφέρω αρχεία από το ένα στο αλλό θέλω... πάω για να μπω από το ένα pc στο άλλο κ να τα μεταφέρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
final Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 KAne ton User Guest enabled gia arxi . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xela Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 παιδιά ευχαριστώ... το μόνο πρόβλημα ήταν ότι δεν είχα κάνει share τα αρχεία που ήθελα..τα έκανα κ λύθηκε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.