Christof Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε τρόπο με το οποίο μπορώ να χρησιμοποιήσω στο Dreamweaver MX 2004 ( χρησιμοποιώ ASP και Visual Basic Script –vb script-) nested repeaters. Το πρόβλημα που έχω είναι το εξής: Έχω έναν πίνακα (oracle database, version 9.2) περίπου 100 γραμμών, η πρώτη αριστερή στήλη είναι η κατηγορία προϊόντος η οποία και είναι ίδια για κάθε 10 με 15 γραμμές. Παράλληλα έχω φτιάξει μία web σελίδα σε ASP στην οποία μέσα σε ένα table δείχνω τα περιεχόμενα του πίνακα. Θα ήθελα να μάθω τον τρόπο με τον οποίο μπορώ την πρώτη αριστερή στήλη, τη στήλη της κατηγορίας δηλαδή, να την επαναλαμβάνω μόνο στην πρώτη γραμμή κάθε κατηγορίας προϊόντος και όχι σε κάθε γραμμή του table. Έτσι είναι τώρα: ----------------------------- CAT1 - ITEM1 - SUBITEM1 CAT1 - ITEM2 - SUBITEM2 CAT1 - ITEM3 - SUBITEM3 CAT1 - ITEM4 - SUBITEM4 CAT2 - ITEM1 - SUBITEM1 CAT2 - ITEM2 - SUBITEM2 CAT2 - ITEM3 - SUBITEM3 CAT2 - ITEM4 - SUBITEM4 Έτσι θα ήθελα να γίνει: ------------------------------ CAT1 - ITEM1 - SUBITEM1 ITEM2 - SUBITEM2 ITEM3 - SUBITEM3 ITEM4 - SUBITEM4 CAT2 - ITEM1 - SUBITEM1 ITEM2 - SUBITEM2 ITEM3 - SUBITEM3 ITEM4 - SUBITEM4 Ευχαριστώ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.