kostasbm Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 poio kata th gnomi sas einai to poio light antibiotiko ;;; ayta pou dokimasa einai poly baria kai talaiporoyn kai th syndesi mou px(n2005) filika
OVERLORD Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 εγω τωρα τελευταια αλλαξα απο ν2001,2,3,4,5 σε panda. και ελαφρυ και καλο. τα spyware που ειχα o norton δεν τα ειχε παρει χαμπαρι καθολου (ουτε και το spybot). apo την σελιδα της εταιριας μπορεις να κατεβασεις ενα trial 30 ημερων.
MrTryANalyzer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Dokimase to NOD32 ,des sti selida : http://www.nod32.com
madsc Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 SAV Corporate Client προτείνω σαν καλύτερη λύση low resources usage/επιδόσεις. Είναι στην v.9.0.2.1 τώρα. Σε συνδυασμό με το (one time) immunize του spybot φτιάχνει ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό/ελαφρύ σύστημα. /sc
Paddy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Πολυ καλο ειναι και το antivir. Κανει δουλεια, ειναι εντελως free και εχει πολυ τακτικα updates. http://www.free-av.com/
Vegas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 έχω δύο σκληρούς... στον ένα Norton 2005 trial και zoneAlarm.. στον άλλο Antvir kai Kerio... Λοιπόν ό,τι δε βρήκε ο Norton το βρήκε το Antivir... Γειά σας... και έχω έτοιμα για δοκιμή AVAST & AVG .. Καλύτερα free προγράμματα... άσε που πολλά crackακια έχουν πράμα μέσα τους... τα update του antivir ειναι συχνα... κυρίως όμως.. είναι εύκολη η σελίδα ..δε χάνεσαι .. είναι μικρά τα update έυκολα να τα βρείς εύκολα να τα βάλεις...απλά unzip... για δοκιμάστε με το avast... και το AVG μικρά και εύκολα τα update... μόλις τα βάλω όμως θα δω και πως δουλεύουν σα προστασία...
Vegas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 AntiVir για antivirus και Kerio ή Zone Alram... νομίζω είναι πολύ καλός συνδυασμός.. όλα free
magnaman Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 kalo kai elafru ? opws leme bareto kai ma******kia ...kamia sxesh e ?? diladh to anti8eto tou norton me liga logia.... kaspersky einai skuli....elafru skuli pou dagkwnei!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.