Προς το περιεχόμενο

Instant Messaging προγράμματα (Poll)

9-11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερωτηση .

Εχω το Τριλλιαν και ολοι οι αλλοι που εχουν το Μσν Μεσσεντζερ 7.0 μου στελνουν wings .

Αλλα καθε φορα βγαινει το εξης μυνημα '' Ο χρηστης ταδε sent you a wink which requires the latest version of MSN Messenger. To download the latest version of MSN Messenger, go to Link: http://g.msn.com/5meen_us/122. ''

Το οποιο , κατα πως το καταννοω , παει να πει οτι μπορει να κατεβει η εκδοση 7.0 του Μσν Μεσσεντζερ .

Αλλα το λινκ αυτο ειναι ακυρο .

Υπαρχει καποιο αλλο που να επιτρεπει στον χρηστη του Τριλλιαν να εχει την τελευταια εκδοση του Μεσσεντζερ ?

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Allo programma to trillian, allo to messenger...

Profanws to link pou exei ry8mistei sto msn 7.0 na emfanizetai automata stous xrhstes pou den to exoun egatesthmeno einai la8os..

Mporeis na to katebaseis apeu8eias apo to site ths microsoft, auto omws den prokeitai na exei kammia epiptwsh sthn epikoinwnia sou me tous gnwstous sou, ka8ws opws les xrhsimopoieis to trillian. To trillian einai teleiws xexwristh efarmogh, de xrhsimopoiei dld thn ypodomh tou msn 7.0, akoma k an autos einai egatesthmenos...

Δημοσ.

Το ξερω οτι ειναι ξεχωριστα προγραμματα .

Αυτο που ρωταω (ισως και να μη ηταν αρκετα σαφες ) ειναι αν υπαρχει καποια συμφωνια (η κατι τετοιο τεσπα) μεταξυ των δυο προγραμματων(ειτε ειναι μσν,ειτε γιαχου κλπ κλπ) που να επιτρεπει στο Τριλλιαν να εγκαθιστα τις τελευταιες εκδοσεις των μεσσεντζερς ( Μsn,yahoo,icq ) και ολα οσα το καθε προγραμμα εχει σαν + .

Δημοσ.

Όχι.

Για να δεις τα winks (και όλα τα άλλα μοναδικά features του Messenger 7) πρέπει όχι απλά να το έχεις εγκατεστημένο (το Messenger 7), αλλά να το χρησιμοποιείς κι' όλας.

Δηλαδή, αν έχεις εγκατεστημένο το Messenger 7 αλλά μπαίνεις με Trillian, πάλι το ίδιο μύνημα λάθους θα βλέπεις.

Δημοσ.

Profanws kati tetoio paschalia den einai dynato na symbei, akoma k mono gia logous antagwnismou. To trillian, k ka8e allo programma gia instant messaging mporei apla na parakolou8ei tis 'exelixeis' k analogws na ftiaxei upgrades gia to diko tou programma.

Δημοσ.
πολυ ευκολα βλεπεις ποιος φιλος σου ειναι online αρκει να τον προσθεσεις στην notify list :)

an o filos mas allaxei nickname tote de tha ton breis pote...

ektos aytou mporei kapoios allos na bei me to nick ayto opote xeretismata,

o filos mas tha bei anti p.x gia john tha bei me john1 kai to notify pianei

apo name...

mono sto gr-net mporeis na kaneis register ena nick kai na sotheis.

gia undernet,dalnet kai ola ta ipoloipa omos?

gia mena ta kalitera einai lambanontas ipopsin pos blepo na ta xrhsimopoei

o kosmos shmera.

msn kai mirc oposdhpote.

apo ekei kai pera mporeis na baleis an thes icq kai yahoo san extra.

oso gia ta sms ontos ipirxan palia sto icq,tora poia oxi kai den ta briskis

kai pouthena mallon...

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

gia mena ta kalitera einai lambanontas ipopsin pos blepo na ta xrhsimopoei

o kosmos shmera.

Εξαρτάται σε ποιό 'δίκτυο' είναι εγγεγραμμένοι οι γνωστοί και φίλοι του καθενός.

Οι δικοί μου (οι περισσότεροι) είναι στο ICQ. Οπότε μέχρι πρόσφατα χρησιμοποιούσα κυρίως ICQ.

msn kai mirc oposdhpote.

apo ekei kai pera mporeis na baleis an thes icq kai yahoo san extra.

[...]

Και γιατί να γεμίσω προγράμματα; Ποιός ο λόγος;

Έχω βάλει το Gaim και έχω στο ίδιο client: ΑΙΜ' date=' ICQ, MSN, Yahoo!, IRC, Jabber. Ένα για όλα και [b']δωρεάν[/b].

;)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Back to stage .

Μιας και το τριλλιαν στην διμηνη συνεργασια μας καταφερε - με διαφορα κουλα που μου κανει σχεδον συνεχεια- να μ'εκνευρισει λεω να δοκιμασω και το Gaim .

Πηγαινοντας σε αυτη την σελιδα -> http://gaim.sourceforge.net/downloads.php ποια απο τις τρεις εκδοσεις πρεπει να κατεβασω ?

Gaim 1.5.0 (Windows) :

gaim-1.5.0.exe

gaim-1.5.0-no-gtk.exe

gaim-1.5.0-debug.exe

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

mIRC και ξερό ψωμί :D

Καλύπτει όλους τους users.Από εντελώς αρχάριους,μέχρι και τους πιο προχωρημένους.

(Offtopic,όσοι ψάχνουν έναν καλό IRC Server δεν έχουν παρά να ρίξουν μια ματιά στην υπογραφή μου) :-)

Δημοσ.
Περίεργο... κανείς δεν έχει μιλήσει για το Skype; Έχει και αυτό την δυνατότητα να στέλνεις messages...

Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν και εγώ διαβάζοντας το thread! Για κάποιο περίεργο λόγο ο κόσμος δεν το βλέπει ως messenger ενώ στην πραγματικότητα συνδιάζει πολλά από τα πλεονεκτήματα των άλλων. Πχ.:

- ευκολία εγγραφής: απλά διαλέγεις username και τέλειωσες

- πρακτική και εύκολη αναζήτηση στη βάση χρηστών του

- offline messages: στέλνεις το μύνημα τώρα και ο άλλος το βλέπει όποτε μπει

- το καλύτερο στον ήχο

- βίντεο υπάρχει

- emoticons

- popularity; αν σήμερα δεν έχουν ακόμη όλοι skype, αύριο μάλλον θα έχουν!

Μόνο winks που δεν έχει!

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά μήπως ξέρει κανείς κανένα script για Messenger plus που να μου εμφανίζει τις επαφές που έχουν appear offline ότι είναι μέσα στο msn

Δημοσ.

Ρε παιδιά μήπως ξέρει κανείς κανένα script για Messenger plus που να μου εμφανίζει τις επαφές που έχουν appear offline ότι είναι μέσα στο msn

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...