Προς το περιεχόμενο

Instant Messaging προγράμματα (Poll)

9-11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω Trillian αλλά αν θυμάμαι καλά υπάρχουν κάποια Skins με "νορμάλ" εικονίδια...

Κατέβασα γύρω στα 10 skins και όντως κάποια απ΄αυτά είχαν τα αυθεντικά εικονίδια τα οποία' date=' όμως, ήταν μικροσκοπικά :(

και συν τοις άλλοις (συνολικά) ήταν κατά πολύ κατώτερα (αισθητικά) απ΄το default Whistler 4...

Μήπως γίνεται να επέμβω στα ήδη υπάρχοντα πειράζοντας τα *.dll;[/quote']

Πήγαινε εδώ: C:\Program Files\Trillian\skins\Whistler\icons

Κάπου εκεί μέσα βρίσκονται και αυτά που θέλεις να αλλάξεις.

Αν έχεις όρεξη και γνώσεις, μπορείς να τα κάνεις μόνος σου.

Ειδάλλως, ίσως να βρεις κάτι στο net... :)

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Από messengers χρησιμοποιώ τον msn messenger και αυτό γιατί έχω μια φίλη από αργεντινή και που και που χρησιμοποιώ και την καμερούλα...

Κατά τα άλλα νομίζω το mirc είναι καλύτερο πιστεύω (το χρησιμοποιώ μόνο για να μιλάω σε μικρά channels)

Δημοσ.
Πήγαινε εδώ: C:\Program Files\Trillian\skins\Whistler\icons

Κάπου εκεί μέσα βρίσκονται και αυτά που θέλεις να αλλάξεις.

Αν έχεις όρεξη και γνώσεις' date=' μπορείς να τα κάνεις μόνος σου.[/quote']

Είχα ήδη δοκιμάσει να αλλάξω τα icons στον εν λόγω φάκελο και διαπίστωσα ότι δεν είχε αποτέλεσμα, γιατί τα ξαναφορτώνει απ' τα αντίστοιχα dlls (δηλ. την επόμενη φορά που τρέχεις το Trillian τα αντικαθιστά, οπότε είναι απαραίτητη η επέμβαση με κάποιον hex editor :?: ή κάτι τέτοιο)

Ανοίγοντας το "trillian.xml" βρήκα αυτό που μάλλον έχει σχέση:

<trillian version="3.00">

<!-- To override icons, add this line here: -->

<!-- <bitmap name="bmpIconMenuExtra" file="icons/MenuExtra.png"/> -->

&PLUGINS;

&INTERFACE;

&STYLE;

&ICONS;

</trillian>

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

@maverickanos sto msn sigoura...arkei na kaneis thn diadikasia registration pou thelei... giati allios sto username sou tha exeis san display name... (nickname) (email not verified...)

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι κακό είναι αυτό, ο ένας messenger κλέβει στοιχεία από τον άλλο! To msn έβαλε τα Winks (το Yahoo είχε από πριν κάτι παρόμοιο; Τα Audibles) και τώρα η Beta του Yahoo είναι φως φανάρι αντιγραφή του Msn 7... wtf ???

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ ICQ, MSN Messenger και Yahoo! Messenger.

1. To ICQ έχει το πλεονέκτημα ότι είναι αρκετά απλό, έχει μια αρκετά μεγάλη βάση χρηστών και μια πολύ καλή μηχανή αναζήτησης για την βάση αυτή.

Δυστυχώς όμως γίνεται χωρίς υπερβολή ένας χαμός από spam.

Ακόμα και όταν δεν είμαι συνδεδεμένος λαμβάνω τις άπειρες προσκλήσεις για ότι μπορεί να φανταστεί κανείς!!!;)

2. Το MSN Messenger είναι επίσης απλό, αρκετά δημοφιλές, προτιμάται γιατί έχει συμβατότητα και με τον Windows Messenger, που τον βρίσκεις παντού εγκατεστημένο.

Μπορείς να βάλεις και το πρόσθετο Messenger Plus! για να αυξήσεις τις δυνατότητές του. Μπορείς να δημιουργήσεις λογαριασμό με οποιοδήποτε λογαριασμό ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

3. Το Yahoo! Messenger είναι απλό, για να συνδεθείς πρέπει να κάνεις λογαριασμό στο Yahoo!, το πλεονέντημα στη νέα έκδοση BETA είναι ότι σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις διεθνείς κλήσεις από Η/Υ σε Η/Υ δωρεάν σαν το Skype αρκεί και ο άλλος Η/Υ να έχει εγκατεστημένο το πρόγραμμα.

:)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εβαλα προσφατα το Τριλλιαν και εχω την εξης ερωτηση .

Στο Μσν μεσσεντζερ μπορουσες μεσω Tools ->Privasy -> contact list να δεις τους χρηστες που εχεις στις επαφες σου και εκεινους που εχεις μπλοκαρει .

Στο Τριλλιαν υπαρχει τετοια ρυθμιση και αν ναι , που ?

Δημοσ.

Μια ακομα ερωτηση .

Αυτο που δεν διευκρινισα πριν ειναι οτι εχω το trillian basic και οχι το pro .

Η ερωτηση μου το λοιπον .

Που βρισκεται η ρυθμιση για αλλαγη ψευδωνυμου ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...