Προς το περιεχόμενο

Instant Messaging προγράμματα (Poll)

9-11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
to msn einai global...ypervolika aplo...kai den xreiazete na xeis logariasmo hotmail...apla na kaneis mia fora to mail sou net passport...

afta gia to msn...

to icq to xrhsimopoioysa palia...mexri kai kafe sou eftiaxne pou leei o logos...giafto to paratisa...

yahoo... xalia...opote to xrhsimopoioysa ta misa minimata eperne o apenadi...

so msn..global...siga mhn kathese esy kai egw na eksigw ston kathena pws kai ti na katevasei gia na milame...afoy to exei kanei thn doulia tou einai ok

(1) na kaneis mia fora to mail sou net passport

Μπορείς να το αναλύσεις λίγο αυτό; Όχι τίποτα άλλο, αλλά έφαγα μία ώρα για να βρω ένα username που να μην είναι ήδη active από άλλον user :evil:

(2) Το IM2 που είναι universal messenger (όπως το Gaim & Trillian) πως σας φαίνεται;

(3) Από 'ασφάλεια' πως πάμε;

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όταν εγκαθιστάς το Messenger σε ρωτάει αν έχεις .NET Passport. Αν του πεις όχι, σε καθοδηγεί να φτιάξεις ένα.

Τότε, σε ρωτάει αν έχεις ήδη e-mail ή αν θέλεις να φτιάξεις ένα νέο (αυτό που δεν εξηγεί ξεκάθαρα είναι πως ΔΕΝ χρειάζεται να έχεις MSNemail ή Hotmail για να δουλέψει).

Κάνεις λοιπόν κλικ εκεί που λέει πως έχεις ήδη email και στην επόμενη οθόνη, του δίνεις το υπάρχον email σου. Επαναλαμβάνω πως αυτό ΔΕΝ χρειάζεται να είναι hotmail. Εγώ πχ του έδωσα τη διεύθυνσή μου στο gmail.

Μετά σου στέλνει ένα δοκιμαστικό μύνημα στη διεύθυνση email που του έδωσες για να εξακριβώσει ότι είναι πραγματική. Αφού λάβεις αυτό το verification mail, κάνεις κλικ σε ένα Link Που περιέχει και είσαι έτοιμος!

Δημοσ.

9-11, πήγαινε στο ε δ ώ κι εκεί θα συμπληρώσεις την φόρμα με τα στοιχεία σου.

Στη συνέχεια, όπως σου είπε ο georgeadams, θα σου έρθει ένα verification mail

και αφού κάνεις κλικ στο link θα είναι έτοιμος ο λογαριασμός σου για να κάνεις login στο MSN. :)

Δημοσ.
9-11' date=' πήγαινε στο ε δ ώ κι εκεί θα συμπληρώσεις την φόρμα με τα στοιχεία σου.

Στη συνέχεια, όπως σου είπε ο georgeadams, θα σου έρθει ένα verification mail

και αφού κάνεις κλικ στο link θα είναι έτοιμος ο λογαριασμός σου για να κάνεις login στο MSN. :)

Το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε είναι ρυθμισμένο ώστε να απενεργοποιεί τα cookies. Για να χρησιμοποιήσετε το .NET Passport, πρέπει να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα λήψης cookies.

Δοκίμασα Opera, Firefox, Maxthon & IE (αφού προηγουμένως βεβαιώθηκα ότι τα cookies ήταν enabled)

Έκλεισα μέχρι και το Firewall, αλλά τα ίδια πάλι :evil: :evil: :evil:

Δημοσ.

Καθάρησες την μνήμη cache πριν ξαναδοκιμάσεις; :)

Για καλό και για κακό, μπες από IE και αν σου το βγάλει πάλι αυτό το μήνυμα, πάτησε CTRL+F5.

Ελπίζω πως έτσι θα είσαι ΟΚ μετά. :)

Δημοσ.

Εντάξει Χριστίνα τελικά...

Έκανα (μεταξύ ΠΟΛΛΩΝ άλλων πραγμάτων και) clear cache και όλα OK

Πολύ σπαστικό πάντως

Δημοσ.

Τώρα θα πρέπει να περιμένω 90 μέρες μέχρι να καταστεί το *e-mail*@hotmail.com (που εν τω μεταξύ είχα κάνει) inactive/available;

Δεν μπορώ να το διαγράψω απευθείας;

Α, και το ICQ ID σου δίνει No User(s) Were Found

http://wwp.icq.com/whitepages/search_no_results/1,,,00.html?to=52176734

Τι ακριβώς συμβαίνει :?:

Δημοσ.
Τώρα θα πρέπει να περιμένω 90 μέρες μέχρι να καταστεί το *e-mail*@hotmail.com (που εν τω μεταξύ είχα κάνει) inactive/available;

Δεν μπορώ να το διαγράψω απευθείας;

Για ποιόν λόγο να περιμένεις κάτι τέτοιο;

Αν θες να χρησιμοποιήσεις το νέο mail σου για το MSN μπορείς να το κάνεις και χωρίς να λήξει το άλλο. :)

Α' date=' και το ICQ ID σου δίνει [i']No User(s) Were Found[/i]

http://wwp.icq.com/whitepages/search_no_results/1,,,00.html?to=52176734

Τι ακριβώς συμβαίνει :?:

Αυτό είναι ένα 'πρόβλημα' του forum. Παλιότερα ήταν αυτής της μορφής το url για τα profiles των ICQ users.

Πλέον έχουν αλλάξει αλλά δεν έχει ενημερωθεί το forum.

Η νέα μορφή είναι αυτή: http://www.icq.com/52176734

:)

Δημοσ.
Η νέα μορφή είναι αυτή: http://www.icq.com/52176734

:)

ΟΚ' date=' σε βρήκα.

Όμως είσαι σίγουρη ότι η παραλαβή μηνυμάτων γίνεται κανονικά;

[i']"NOTE: This user is offline. Your messages will be received when he/she logs into ICQ"[/i]

Εκτός αν έχεις να κάνεις login καμιά βδομάδα :o ή έχεις ρυθμίσει το πρόγραμμα να αγνοεί μηνύματα από users που ΔΕΝ περιλαμβάνονται στο contact list σου.

Το λέω γιατί σου έστειλα, μέσω Trillian, 2 (σε διάστημα 3 ημερών) και δεν πήρα απάντηση... το ενδεχόμενο να στερείσαι καλών τρόπων το αποκλείω, σωστά; :D

Κάτι έλεγες για ένα plug-in που e-mail checker or sth :?:

Δημοσ.

9-11, στο 1ο σου μήνυμα σου απάντησα με ότι απορίες είχες. Μάλλον εσύ δεν πήρες ποτέ την απάντησή μου... :roll:

Το 2ο μήνυμά σου, μόλις το είδα από log. Δεν το είχα δει λόγω διακοπής ρεύματος.

Όσο για τους καλούς τρόπους... Η αλήθεια είναι πως αν δεν ξέρω ποιος είναι, συνήθως δεν μιλάω... :roll:

Ρίχνω κι ένα ignore άμα λάχει. :lol: :P

Ευτυχώς για σένα, κατάλαβα ποιος μου μίλησε και σου απάντησα. :)

Το plugin θα το βρεις ε δ ώ. :)

Δημοσ.

(1) Το plugin το κατέβασα, όμως ψάχνοντας βρήκα και αυτό:

http://www.rev23.com/files/MyMail-v2.1-OMEGA.zip

(στο site http://www.civillians.com/pluginlist.php)

που μάλλον είναι νεώτερη έκδοση μιας και βλέπω τον ίδιο author GwaRGuITaR (btw, ευρηματικό name - η Gwar είναι μπάντα με τρελό γέλιο...)

(2) Πρέπει να σου πω ότι ουδέποτε πήρα απαντήσεις (τις οποίες φαντάζομαι θα έστειλες όταν θα 'μουν εγώ offline), άρα 'κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας...'

εκτός αν στραβώθηκα (πάλι) και δεν τις βλέπω :oops:

(3) Επειδή το μόνο που με χαλάει με τον Trillian είναι η αντικατάσταση των αυθεντικών εικονιδίων με αυτές τις 'μπάλλες' διαφόρων χρωμάτων που σε αποπροσανατολίζουν, μήπως ξέρεις κάποιο τρόπο για να χρησιμοποιήσω τα 'κανονικά' δηλ. butterfly για MSN κ.ο.κ;

Δημοσ.
(3) Επειδή το μόνο που με χαλάει με τον Trillian είναι η αντικατάσταση των αυθεντικών εικονιδίων με αυτές τις 'μπάλλες' διαφόρων χρωμάτων που σε αποπροσανατολίζουν, μήπως ξέρεις κάποιο τρόπο για να χρησιμοποιήσω τα 'κανονικά' δηλ. butterfly για MSN κ.ο.κ;

Έχω πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω Trillian αλλά αν θυμάμαι καλά υπάρχουν κάποια Skins με "νορμάλ" εικονίδια...

Δημοσ.

9-11,

1. Αυτό έχω κι εγώ. Έψαχνα να βρω link για να σου δώσω αλλά δεν βρήκα. :(

2. Θα σου στείλω pm. :)

3. Σου απάντησε πολύ σωστά ο georgeadams. :)

Δημοσ.

Έχω πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω Trillian αλλά αν θυμάμαι καλά υπάρχουν κάποια Skins με "νορμάλ" εικονίδια...

Κατέβασα γύρω στα 10 skins και όντως κάποια απ΄αυτά είχαν τα αυθεντικά εικονίδια τα οποία, όμως, ήταν μικροσκοπικά :(

και συν τοις άλλοις (συνολικά) ήταν κατά πολύ κατώτερα (αισθητικά) απ΄το default Whistler 4...

Μήπως γίνεται να επέμβω στα ήδη υπάρχοντα πειράζοντας τα *.dll;

Δημοσ.

Οι γνώσεις μου δεν φτάνουν μέχρι εκεί.

Ακόμα, φαντάζομαι πως αν είχες την ικανότητα να "πειράξεις" ένα DLL, θα το ήξερες και δεν θα ρώταγες :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...