bill Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Γεια χαρά , προσπαθώ να φτιάξω ενα autorun cd. Εχω φτιάξει το αρχείο autorun.inf ως εξής : [autorun] label="keimeno mou" open=start.htm ή start.html ή "start.html" icon=tade.ico ή [autorun] run=start.htm ή start.html ή "start.html" icon=tade.ico :evil: Τα έχω δοκιμάσει όλα.Αλλα οταν βάζω το cd ανοίγει μόνο τα περιεχόμενα του και δεν ξεκινά το αρχείο που θέλω.Συγκεκριμένα είναι το start.htm Παίζει κάτι με την μ@λ@κι@ των ΧΡ ; με SP2. Βοηθεια γιατί εχω σκάσει. εχω κανει αναζητηση σε παλαιοτερα θεματα και βρήκα μερικά προγράμματα που κάνουν .exe Θέλω να δουλέψει το autorun.inf μόνο. :!: αν κάνω δεξί κλίκ στο cd και του πω "Αυτοματη Εκτέλεση" ,θα βγάλει σφάλμα οτι "Tο D: δεν είναι έγκυρη εφαρμογή Win32" :?: ευχαριστω
billpeppas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 [autorun] icon=gamerspot-gr.ico label=GamerSpot-gr Offline shellexecute=index.html Ακολούθησε αυτό τον τύπο.
savabk Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 http://briefcase.pathfinder.gr/view/sava_bk/28903
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.