LEFteriz Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Γεια σας! θέλω να συνδέσω ένα αρμόνιο Yamaha με το pc.. έχω την απλή audigy 2... Απ' ότι άκουσαι χρειάζεται ή ένα καλώδιο απο MIDI σε καρφί μικρό ή από midi σε USB (που σημαίνει ότι τα αναγνωρίζουν το synth). Υπάρχουν τέτοια καλώδιο και πόσο κοστίζουν περιπου;
billpeppas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Θα πάρεις ένα καλώδιο Game Port / Midi -> Midi In & Midi Out Αυτό το καλώδιο , αν θες να ασχοληθείς με την σύνθεση μουσικής [ Cakewalk , Finale , Cubasis , etc ] Αν θες απλά να ηχογραφείς σε WAV , MP3 ότι παίζεις ανά πάσα στιγμή , παίρνεις ένα καλώδιο Stereo Mini-Jack -> Stereo Mini-jack. Το βάζεις στο Headphones του αρμόνιου , και την άλλη άκρη στο Line In της κάρτας ήχου. P.S. Αν θες φωτογραφία για το Midi Cable που λέω , πες μου.
LEFteriz Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Thanks man.. Για ρίξε μια φότο αν είναι εύκολο.. (αα, θυμήθηκα ότι έχω και το εξτρα λαμάκι που δίνει την κίτρηνη game/midi port)
billpeppas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Πήγαινε εδώ [ http://www.texnokosmos.com/album_personal.php?user_id=666 ] Είναι η 1η εικόνα πάνω πάνω. Κάνε κλίκ επάνω της για να την δείς καθαρά και full screen.
LEFteriz Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 οκ φριεντ ευχαριστώ.... αυτό λογικα θα το βρω σε καταστηματα μουσικης ε
billpeppas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Και υπολογιστών. Προσοχή: Ο ΝΑΚΑΣ είναι φαρμακείο. Τελευταία φορά το είχε πάρει ένας φίλος μου από Νάκα 26ευρώ. Κανονικά με 6 ευρώ είσαι φευγάτος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.