nikos_13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ
paravatis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 nomizo pos stin katigoria tou EE paizei o FX kai oxi o aplos A64... ego tha epairna FX prosopika...
nikos_13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 ΚΑΙ ΕΓΩ NORTHWOOD ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ATHLON FX.
billpeppas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 "nomizo pos stin katigoria tou EE paizei o FX kai oxi o aplos A64... ego tha epairna FX prosopika..." Athlon 64 FX λέει βρε Paravati. Έτσι είναι η κανονική του ονομασία. --> FX dominates the field.
phovos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Εγώ λέω να πάρω αυτό το καινούργιο που έβγαλε η IBM με τα 75 Tflops λένε ότι είναι καλό αλλα δε κυκλοφορούν πολλά και το σκέφτομαι....Αν και το Ερώτημα είναι ρητορικό θα πω FX-55
billpeppas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 "Εγώ λέω να πάρω αυτό το καινούργιο που έβγαλε η IBM με τα 75 Tflops" Τον BlueGene? Μπα δεν λέει. Έχει πολύ φλώρικο όνομα. ".Αν και το Ερώτημα είναι ρητορικό " Με την διαφορά επιδόσεων μεταξύ των επεξεργαστών , μάλλον είναι ανέκδοτο.
dprince Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Ego den katalava giati vgainoun tetoia posts? Yparxei periptosi na parei kaneis (me eykolia) FX i Extreme Edition? To mono pou boro na fantasto einai oti ayto ginetai gia na prokalountai antiparatheseis xana kai xana... Asxeto de to oti paraplisia post exoun ginei sto parelthon!
spock Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Προσωπικά, πιστεύω πως ο Prescott είναι η καλύτερη λύση. Δε λέω, καλός και ο Athlon, αλλά... δεν πιάνει τις αποδόσεις του Prescott. Συμφέρει κι όλας... στα επίπεδα τιμών του πετρελαίου σήμερα... Ψυχόμενος από ένα καλό waterblock, συνδεδεμένο με τα καλοριφέρ, λύνει και το πρόβλημα της θέρμανσης! "Αγάπη μου, κάνει κρύο... άντε παίξε ένα Doom να ζεσταθούμε!"
billpeppas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 "Προσωπικά, πιστεύω πως ο Prescott είναι η καλύτερη λύση. Δε λέω, καλός και ο Athlon, αλλά... δεν πιάνει τις αποδόσεις του Prescott. " Σοβαρολογείς??? :-p
dkoum Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 amd rulezzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fx fx fx fx
spock Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Εννοείται πως σοβαρολογώ... Οι αποδόσεις θερμικής παραγωγής του Prescott είναι Α-ΠΙΑ-ΣΤΕΣ! Σκέψου τις δυνατότητες... πχ... φούρνος, με Prescott για να προγραμματίζει το ψήσιμο, και χωρίς αντιστάσεις και τέτοιες αηδίες... Κατά βάθος είναι το κόλπο της Intel για να χωθεί στα home appliances... ...και έχει πιάσει την AMD στον ύπνο!
georgeadams Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Ego den katalava giati vgainoun tetoia posts? Yparxei periptosi na parei kaneis (me eykolia) FX i Extreme Edition? To mono pou boro na fantasto einai oti ayto ginetai gia na prokalountai antiparatheseis xana kai xana... Asxeto de to oti paraplisia post exoun ginei sto parelthon! δεν μπορώ να μην συμφωνήσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.