Προς το περιεχόμενο

No Paging File !!!

doxadramas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και μια βδομαδα έχω κάνει format στον υπολογιστή μου και εγκατέστησα τα WinXP Pro με το ServicePack 2 (η εγκατάσταση έγινε με την εξής σειρά: πρώτα τα WinXP Pro, από πάνω το SP1 και μετά το SP2 ). Όλα καλά, έχω περάσει πλέον τα προγράμματα που χρησιμοποιώ, αλλά υπάρχει, από την πρώτη κιόλας μέρα του format, πρόβλημα με τη Virtual Memory. Μόλις ανοίγω το PC και πάει να φορτώσει τις προσωπικές μου ρυθμίσεις (φτάνει στο "welcome"...), κολλάει και μου βγάζει το εξής μήνυμα:

Limited Virtual Memory

Your system has no paging file, or the paging file is too small. To fix this problem.......

Άπειρες ήταν οι φορές, από τότε που εμφανίστηκε αυτό το πρόβλημα έως τώρα, που ..."I fixed this problem"... σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνει, δηλαδή από: My Computer -> Properties -> Advanced -> Performance(Settings) -> Advanced -> Virtual Memory(Change). Όμως κάθε φορά που αλλάζω τις τιμές (είτε system managed size, είτε custom size με τιμές 576-1152ΜΒ - φυσική μνήμη 384ΜΒ) αυτές δεν διατηρούνται και μετά την (απαραίτητη) επανεκκίνηση... έχουμε πάλι τα ίδια!

Θα ήθελα να μάθω τι φταίει και πως να διορθώσω το πρόβλημα. Κατέβασα κάτι τρόπους αντιμετώπισης από το site της Microsoft που κάνει λόγο για

"...πλήρη έλεγχο του τόμου NΤFS στους λογαριασμούς System και

Administrators..." αλλά δεν καταλαβαίνω και πολλά πράματα. Α, επίσης ψάχνω το αρχείο pagefile.sys στον υπολογιστή και δεν βρίσκεται, ούτε ανάμεσα στα κρυφά. Page File size = 0 MB !!!!

Ευχαριστώ πολυ!

Δημοσ.

kalo einai na valeis san mege8os to 150% tis mnimis pou dia8eteis!

gia paradeigma an exeis 512 mb ram tha valeis ws maximum alla kai ws minimum timi 768 mb sto page file! min 3exaseis na patiseis to koubaki set pou yparxei dipla sto custom size kai ystera ok kai restart! vevaiosou episis pws exeis kai ton aparaitito xwro sto disko

Δημοσ.

Mpes me safe mode san administrator , to password kanonika einai keno EKTOS an evales esy kati sthn egkatastash. Akolou8hse pali ta vhmata gia allagh mege8ous tou pagefile kai logika me to epomeno restart 8a paizei. Egw 8a sou proteina thn epilogh Let the system specify... dhladh na apofasizei to systhma to mege8os tou pagefile kai na to ayksomiwnei analoga! An 8eleis omws na oriseis esy mege8os vale sto min to mege8os ths fysikhs sou mnhkhs kai sto max vale 2,5 * thn fysikh sou mnhmh.

an mpeis me administrator den yparxei periptwsh na fas porta se permisions klp. :)

Δημοσ.

gia na mpeis se safe mode , prin to boot ligo meta to post krata pathmeno to F8

Δημοσ.

Παιδια, ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις!

Όμως όλα αυτά που μου προτείνετε τα έχω ήδη κάνει. Έχω ρυθμίσει και στο 150 και στο 250% της φυσικής μνήμης το μέγεθος, και στην Αυτόματη Ρύθμιση το'χω βάλει, και το SET έχω πατήσει και χώρο έχω στο σκληρό μου, και από Safe Mode εχω μπει και όλα τα'χω κάνει!!! Δεν κρατάει τις αλλαγές που κάνω!!

Ο υπολογιστής είναι ένας Pentium4 στα 1,7G, 384MB μνήμη, ένας σκληρός 20G όπου έχω τα XP Pro με το SP2, όπως προείπα, καθώς και ένας ακόμη σκληρός 30G χωρίς καποιο λειτουργικό σύστημα, απλά για backup... Κάρτα ήχου onboard, κάρτα γραφικών μία ATI Radeon 9600SE 128MB. Ένα χαλαρό συστηματάκι δηλαδή, όχι πολλά πολλά...

Κάτι πρέπει να παίζει με τα permissions και κάτι τέτοιες μαλ...ίες, αλλά δεν το'χω να καταλάβω τι παίζει. Βρήκα και το εξής link

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;Q315270

αλλά κάπου εκεί στο Βήμα 4, χάνομαι και δεν ξέρω τι να κάνω.

Δημοσ.

ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!

Πάντως, τέτοιο πράμα να μην σας βρει! Τελικά ήταν κάποιο πρόβλημα (γνωστό από τη Microsoft) της Intel. Χρειάστηκε να εγκαταστήσω το Intel Application Accelerator το οποίο κατέβασα από το επίσημο site της Intel και όλα καλά....

Ευχαριστώ όλους για τη βοήθειά τους.

Τα λέμε...

Δημοσ.

wraios :D ama mas tyxei sto mellon (makria apo mas dhladh) 8a to 8ymomaste :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...