Προς το περιεχόμενο

Agora DVDRW DUAL LAYER

tdlabr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ma giauto ipa kai egw oti den hriazete akoma gia ta DUAL , kai den anaferomoun sto filo pou ekane tis erwtisi gia na agorasei ,ala genika se autous pou ehoun dvd-r 8x toulahiston kai theloun na paroun. kai ohi epidi zilepsa i kati alo.

Δημοσ.

θέλουμε ή όχι όλα DL είναι... Δε ξέρω για την ποιότητα του LG4120Β... σε μένα τα διαβάζει καλά.. αλλά ό,τι έχω ψήσει ε κάποια επιτραπέζια κάνει νερά... μου έχει κάψει και δύο με πρόβλημα λέει στο Focus... είναι γνωστό πρόβλημα των LG αλλά δε το έχει κάνει ξανά οπότε περιμένω να τα παίξει εντελώς...τα Χ8 που γράφονται Χ12 αφορά μόνο συγκεκριμένους τύπους DVD media.. Πχ τα Philips X8 από το media center είναι της Ricoh και γράφονται άψογα Χ12 όπως και τα Taiyo Yuden ή τα ανύπαρκατα Maxell X8 ...Τα Philips της κασετεμπορικής είναι CMC magnetics ... αμφιβόλου ποιότητας... και γράφονται Χ8.... απλόν....

Δημοσ.

ababapanos δεν είπες απ' την αρχή να MHN πάρουν νέο DVDR αυτοί που έχουν τώρα DVDR-8x. Αυτό τώρα μας το ξεκαθάρισες μετά την δική μου τοποθέτηση.

Εσύ αυτό που του πρότεινες είναι να περιμένει κανα 6μηνο (και να πάρει καλύτερα κανα δίσκο 160GByte αν δεν έχει τί να τα κάνει τα λεφτά του) γιατί δε θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τη δυνατότητα του dual layer επειδή είναι ακριβά τα δισκάκια.

Άρα τελικά συμφωνούμε. Άλλωστε σιγά μην περίμεναν από μας όσοι έχουν DVDR 8x να τους πείσουμε να πετάξουν τα recorder τους και να πάρουν νέο.

Θυμάμαι σε άλλο thread που πρότεινε άλλος να μην αγοράσουμε dual layer DVD αλλά καλύτερα κανα παλιότερο single layer (με 5-10 euro διαφορά και ΑΝ βρούμε) επειδή δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το dual layer...

Λες και κάθε 6μηνο θα αγοράζουμε νέο DVD.

Εγώ πχ πήρα το Pioneer 108 (16x / 4x dual layer) επειδή χρειαζόμουνα ένα DVDR άμεσα. Τί έπρεπε να κάνω? Να περιμένω 6μηνες μέχρι να είναι φθηνα τα DL δισκάκια ? (που δεν μου πολυχρειάζονται)

Γράφω όμως τα DVD μου σε 6,5 λεπτά, τη στιγμή που άλλοι με 2Χ DVDRs πραγματικά το σκεφτονται να ψήσουν ένα δισκάκι...

To προηγούμενο recorder μου ήταν ένα Plextor CD-r 8Χ προ 4ετίας και βάλε. :shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...